Hirdetés

Snoop Dogg hotdog-márkát csinál a nevéből, és Heidi Klummal zenél

Snoop Dogg levédetné a Snoop Doggs márkanevet, ami alatt úgy tűnik hotdogot árulna. Márhogy nem ő személyesen egy triciklin, hanem ennél sokkal nagyobb szabású tervei vannak.

A rapper ügyvédei által az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatalához benyújtott dokumentum szerint

virsli és más típusú kolbász árusítását tervezi Snoop Dogg.

A jogi procedúra azt jelenti, hogy még nem dobta piacra a márkát, de teljes mértékben szándékában áll ezt meglépni valamikor a jövőben. Igaz 2011-ben egy hasonló védjegykérelmet is benyújtott a „Snoop Scoops” nevű fagylaltgyártó céghez, de nem árul fagylaltot azóta sem.

Ez nem jelenti azt, hogy Snoop Dogg ne gondolná úgy hogy nincs keresnivalója az élelmiszeriparban, ugyanis 2020-ban saját gint dobott piacra INDOGGO néven, amit az 1994-es „Gin And Juice” című kislemeze ihletett. Ehhez érdekességképpen elmondjuk, hogy 2018-ban megdöntötte a Guinness-rekordot a világ legnagyobb gin és gyümölcslé italának megalkotásával. Az ital 38 kancsó narancsléből, 154 üveg sárgabarackpálinkából és 180 üveg ginből állt.

Zenei karrierjét sem hanyagolja, egészen friss hír, hogy az egykori szupermodell, ma üzletasszony Heidi Klummal ad ki közös dalt Chai Tea With Heidi címmel. Klum azt mondja régóta szeretett volna lemezt, és úgy gondolta ha már csinál egy ilyet, akkor az szóljon nagyot, és úgy gondolta egy ember van, akivel szívesen duettezne, az pedig Snoop Dogg. A dal egyébként a német Topmodell leszek! következő évadának lesz a főcímzenéje.

És azt se felejtsük el, hogy 2021-ben kiadta Snoop Dogg a 19. stúdióalbumát  The Algorithm címmel. Ez volt az első projektje a Def Jam számára azután, hogy júniusban a kiadó vezető kreatív tanácsadója lett. Ez amúgy nem is igazán az ő lemeze, csak ő felügyeli a rajta lévő tehetségeket.

De ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mennyire szórakoztatóvá tette az olimpiát, illetve hogy arra is jutott ideje, hogy alapjaiban gondolja újra a bokszközvetítéseket. Ja, és még egy új rapcsapatot is indított, de hogy mindezek mellett mikor lesz ideje a kolbászokra, arról egyelőre nincs bővebb információ.

Snoop Dogg teszi igazán szórakoztatóvá az olimpiát

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk