Hirdetés
Hirdetés

ARON Ft. Blansch – Minden rendben

Megjelent ARON és Blansch legújabb közös dala, Minden rendben címmel. A szerzemény egy szerelmespár közvetlenül a szakításuk utáni gondolatait, érzelmeit foglalja dalba. Mind a nők, mind a férfiak másképpen élik meg a szakítás utáni pillanatokat. A dallal Ezt szerették volna két különböző történetszálon bemutatni hogy, miként fojtja alkoholba bánatát jelen esetben egy férfi és szenved végül halálos autóbalesetet. Illetve miként zárkózik magába egy lány és próbál rájönni, hogyan alakulhatott volna másképp a párkapcsolata. A dalról és annak keletkezéséről ARON mesélt bővebben.

Néhány héttel ezelőtt egy már félig-meddig kész ötlettel kerestem meg Blankát. Elküldtem a dal demó verzióját és nagyon tetszett neki, igent mondott a felkérésemre. Néhány nap múlva elküldte nekem a saját részét és anélkül, hogy különösebben összebeszéltünk volna teljesen átérezte azokat a gondolatokat, amiket szerettem volna kifejezni a dallal, így szinte olyan volt, mintha a távolság ellenére is egy frekvencián gondolkodnánk.

Ez a dal az eddigi pop-punk stílusú daloktól valamennyiben eltér, ám ha becsukom a szemem sokszor egy romantikus dráma főcímdalként jelenik meg a fejemben a szerzemény, köszönhető ez talán a fülbemászó dallamának, energikus hangszerelésének  és a mély érzelmeket tartalmazó dalszövegének.

A dalhoz egy videoklip is készült, melyet a Palóc Média Műhellyel közösen alkottunk meg. Ez volt az első olyan videóanyag melynek a rendezéséből is kivettem a részemet, így minden porcikájában különösen közel áll a szívemhez a projekt.
Az alapgondolat az volt, hogy egy férfi és egy nő szemszögéből mutassuk be, a szakítás utáni közvetlen pillanatokat. Míg a hölgy otthon bezárkózva, bánatát olvasásba, zenélésbe és magába fordulva éli meg. a férfi felelőtlenül, haragtól vezérelve részeg autós ámokfutásba kezd Budapest utcáin, aminek életveszélyes következménye lesz.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk