Hirdetés
Hirdetés

Snoop Dogg teszi igazán szórakoztatóvá az olimpiát

A legjobb dolog, ami a 2020-as tokiói olimpiával történhetett, hogy Snoop Dogg és Kevin Hart rátalált, és folyamatosan kommentelik az eseményeket. A műsoraikat a Peacock streamingszolgáltatón lehet megnézni teljes egészében, de mindketten kiraktak néhány kedvcsinálót, amiből egyértelművé vált, hogy sokkal szórakoztatóbb az egész, ha a rapper kommentálja.

A szinkronúszással és a lovassportokkal kezdték, utóbbinál Snoop fel is fedezte, hogy a ló milyen tökéletesen építette be a számba a Crip Walkot. Ha valaki nem tudná, a Crip Walk vagy C-Walk egy olyan tánc vagy inkább kifejezésmód, ami a hiphopban és a bandaháborúkban is megjelent. Állítólag sokáig féltek tőle, mert úgy gondolták, hogy vagy balhé lesz belőle, vagy balhé volt, ugyanis ha a rivális bandából valakit megöltek, egyfajta győzelmi táncként is hivatkoztak a C-Walkra. Az évtizedek alatt persze sokat finomodott a felhasználás módja, és ma már a popkultúra része, kedvelt táncfigura, bár története miatt sokak nem örülnek a mainstreammé válásnak.

Snoop viszont annyira örült annak, hogy a ló Crip Walkot mutat be az olimpián, hogy azonnal kitalálta, hogy a következő videóklipjére megszerzi az állatot, és azt is megfejtették, hogy mennyire igazságtalan, hogy a ló nem kap érmet, csak a zsoké, aki csak ült ott.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Hart szerint a ló több tiszteletet érdemelne, és neki is kellene egy érem a nyakába, hogy az istállóban tudjon menőzni a többi ló előtt.

Később megfejtették azt is, hogy milyen hülyeség már, hogy van egy sport, változtatnak rajta egy kicsit, és úgy tesznek, mintha az egy új sport lenne.

Ott a kosárlabda, megcsinálták a 3X3-at, és egy külön sport lett. Röplabda, kivitték a strandra, strandröplabda. Teniszhez hozzáadtak egy asztalt, lett az asztalitenisz

– Snoop szerint lehetne rekreációs hotbox, amivel jelen esetben arra utal, hogy hotboxnak hívják, ha egy szellőzés nélküli szobában vagy autóban többen füveznek, és a füstöt is újra és újra belélegzik. Hart utalt arra, hogy Mountain Bike mellé jöhetne a Mountain Dew Bike, és akkor a szponzoráció is megoldott lenne, de mikor azzal jött, hogy a lövészetet hogyan lehetne megreformálni, Snoop lenyugtatta, hogy

Az a fehér ember sportja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

És persze nem hiányozhatnak az interjúk sem a sportolókkal, itt van máris egy a tongai sportolóval, akit arról faggattak, hogyan kell kiejteni a nevét, hogy miért és hogyan olajozta be a testét, mikor a nyitóceremónián a zászlót vitte, illetve feltették neki a legfontosabb kérdést is, vagyis hogy mennyire híres Hart és Snoop Dogg Tongában.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pita Taufatofua (@pita_tofua)

Egyébként nem ez az első eset, hogy a rappert ennyire érdekli a sport, már mi is írtunk arról, hogyan reformálná meg a sportközvetítéseket.

Zenével gondolná újra Snoop Dogg a bokszközvetítéseket

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,337KedvelőTetszik
2,909KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk