Hirdetés
Hirdetés

Szlimmy – MELÓ/SULI

Van-e kiút a logisztikai útvesztőből és vajon túlélheti-e ezt egy kapcsolat az épülő karrier mellett? A trap előadó-dalszerző, Szlimmy vágyódása egy idilli szerelmi élet után erősebb, mint valaha MELÓ/SULI című új felvételében. A dalról, és arról, hogy minek hatására íródott Szlimmy mesélt.

Az új dalom arról a bonyolult szituról szól, ami szerintem rengeteg ember életében megjelenik: van egy fontos kapcsolat, talán a legfontosabb az életben, viszont van ezek mellett egy karrier/szenvedély, amiért szintén hajtanod kell. Mennyi energiát szánsz rájuk? Hogyan súlyozod a perceidet? Ha az egyikre szánsz sokat, kifizetődhet, de a másiktól kell elvenned azokat. Nagy dilemmája ez a mérlegelés a hétköznapoknak, amit mostanra sikerült megszoknunk, de a dal írásakor még a kétségbeesett felemből ömlöttek az ilyen gondolatok.

A SULI/MELÓ mély beatjei, a hosszasan elnyújtott, kávézós együttlétek utáni sóvárgást erősítik fel, amelyért ismét Loki felelt, vokálosként pedig személyesen Szlimmy barátnője, Patonai Panna énekelte el. Szlimmy legutóbb a Hundred Sins, Caanis és Buzás Bence közreműködéseivel a Kabát című trekkjével tűnt fel, és jelenleg is Budapest Parkos fellépésére készül egy sor más ismert rapper mellett, a A Rapgalaxis Őrzői Vol. 2. keretein belül.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,981KedvelőTetszik
3,056KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk