Hirdetés
Hirdetés

Szeptember 21-én Rumours Of Fleetwood Mac az Erkel Színházban

A Rumours Of Fleetwood Mac világszerte a legelismertebb Fleetwood Mac tribute zenekar, maga Mick Fleetwood is áldását adta a formációra, amely tökéletesen idézi meg a legendás csapat szellemiségét és slágereit. A zenekar szeptember 21-én az Erkel Színházban lép fel.

Hirdetés

Az 1999-ben alakult Rumours Of Fleetwood Mac mára világszinten elismert emlékzenekar, amelyet a Fleetwood Mac alapítótagja, Mick Fleetwood is személyesen támogat, a formáció koncertjeire úgy hivatkozva „mint egy rendkívül érzelmes előadása a Fleetwood Mac-nek”.

A Rumours Of Fleetwood Mac egyedülálló módon idézi meg a Fleetwood Mac szellemiségét, szól egyszerre a zenekar régi és új rajongóinak, lehetőséget adva arra, hogy újra felfedezzék azokat a dalokat, amelyek biztosították a Fleetwood Mac helyét minden idők egyik legkedveltebb együtteseként. A zenekar az évek során több mint egymillió rajongó számára hozta el a Fleetwood Mac-koncertek élményét, a Mail On Sunday egyenesen azt írta róluk, hogy „jobban játszanak Fleetwood Mac-et, mint maga a Fleetwood Mac”. A magyar közönség számára szeptember 21-én nyílik lehetőség, hogy mindezt élőben is megtapasztalja.

A koncertre a jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők április 29-én 10 órától, míg a teljeskörű jegyértékesítés április 30-án, 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,790FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók