Hirdetés
Hirdetés

Bodor Áron – ezis

Bodor Áron, az Esti Kornél énekese egyszerre indít szólóprojektet Bodor Áron: A csendesebb részem néven, próbál a Kolozsvári Magyar Operában, ahol Novák Péter rendezésében fogja a Jézus Krisztus Szupersztár Jézusát alakítani, angolul (Júdás: Likó Marcell a Vad Fruttikból), és készül az Esti Kornél első minifesztiváljára.

Első szólódala, az április elején megjelent Égve hagytam után most itt van az ezis, az előző dalnál filozofikusabb hangvétellel és puritánabb hangszereléssel.

Ez egy tipikus kigördülős dal, nem sokban különbözik a telefonomban lapuló demótól. Nagy ívet járt be a hangszerelése, demo formában egyértelműen kevésnek éreztük Dobosi Gergővel, a ‘Csendesebb részem’ gitárosával. Valahogy minden túl sok volt, amivel fel akartuk pimpelni – és szembe találtuk magunkat a producerek egyik legfontosabb szerepével, aki külső nézőpontból tudta azt mondani, hogy tényleg elég, ez a dal nem kér túlírást. Úgyhogy innen is nagy köszi Egyedi Péternek. Nagy mondatok hangzanak el a szövegben, szeretem azzal levenni magamról a nagyot állítani akarás felelősségét, hogy én csak a tudatalattim mondanivalóját hallgatom meg és írom le – egy hosszabb belső út tanulságai kerültek felszínre belőlem.

A dal élőben először a Budapest Parkban lesz hallható, május 9-én. Az Esti Kornél haveri cégeknek szervezte ki az előzenekaros tendert, a Nappali Kornél All Stars fantázianév a tagok más formációit takarja.

Részletek az Esti Kornél zenekar és a Budapest Park Facebook oldalán, valamint a koncert eseményénél érhetők el.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,059KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk