Hirdetés
Hirdetés

Kesha új műsorában Alice Cooperrel beszélte meg, miért szexelnek emberekkel a démonok

Ha 2020 nem lett volna eddig is pusztító, akkor most bemutatjuk Kesha online műsorát, aminek a címe elég fantáziátlan ugyan, na de a téma mindent visz. A Youtube-os beszélgetős műsorában a természetfeletti dolgokról értekezik meghívott vendégeivel, első körben Alice Cooperrel.

Hirdetés

Ők amúgy onnan ismerik egymást, hogy együtt szoktak búvárkodni.

Lehet, hogy már sokaknak ez is sokkoló, de még nagyon az elején járunk a sztorinak. A műsor egyébként a hivatalos leírás szerint arról szól, hogy Kesha a vendégeivel a természetfeletti, megmagyarázhatatlan dolgokról, és az alternatív életstílusokról beszélget. Utóbbiról fogalmam sincs mi, de aztán a mikor a műsor egy bizonyos pontján a szellemekkel folytatott szexuális kalandjairól mesélt az énekesnő, akkor rájöttem, hogy ezt a dolgot valóban nevezhetjük akár alternatív életstílusnak is, bár sokan inkább megborult elmének hívnák, de az ilyen kijelentéseket hagyjuk inkább a szakemberekre.

Szóval Kesha és Alice Cooper természetfeletti dolgokról beszélgetnek, Cooper például elmeséli az élményét arról, hogy nem is szellemek, hanem démonok jártak a házában, bár ő inkább a démonokban hisz mint a szellemekben. Kesha, aki korábban már beszámolt arról, hogy került már szellemekkel szoros testi kapcsolatba, vagy legalábbis mikor Nashville-ben élt egy szellemjárta házban, akkor a szellemek nem csak járták a házat, hanem meg is szállták őt, Ekkor Alice Cooper elmondja, hogy ő mit gondol erről az egészről. Szerinte azok nem szellemek lehettek, hanem démonok. Majd elmerengenek azon, hogy milyen lehet Elvis kísértetként, illetve

Aztán átbeszélik, hogy milyen motivációi lehetnek a természetfeletti lényeknek arra vonatkozóan, hogy emberekkel szeretnének közösülni.

Ketten kedélyesen elbeszélgetnek erről a dologról, majd Cooper témát vált, és elmeséli azt az elméletét, miszerint a koronavírus igazából egy idegen földönkívüli életforma, aztán mereng egy kicsit a régi szép időkön, mint mikor ittas állapotban átlyukasztotta a dobosa lábát. Ettől a sztoritól egyébként Kesha annyira izgalomba jön, ilyet ő is szeretne.

A teljes adás innen érhető el, alább pedig egy kis ízelítőt lehet megnézni:

A műsorismertető szerint egyébként a vendégei szakértők és popkulturális ikonok, akikkel az énekesnő a nem hagyományos spiritualitást, pszichedelikus művészeteket, és minden megmagyarázhatatlan dolgot átbeszélnek, mert ezek nagyon foglalkoztatják az énekesnőt.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók