Hirdetés
Hirdetés

Ha a U2 jövőre turnéra indul, akkor azt Larry Mullen Jr. nélkül teszi

Riadalmat keltett a U2-rajongókban egy interjú, ami a The Washington Postban jelent meg, és amiben Larry Mullen Jr. a potenciális távollétéről beszél. Geoff Edgers szerző úgy fogalmazott a cikkben, hogy „ha a banda 2023-ban élőben játszik, valószínűleg a dobos nélkül lesz, mivel meg kell műteni, hogy tovább játszhasson”.

Hirdetés

Edgers azt írta, hogy az amúgy 61 éves Mullen homályosan beszélt a U2-től való függetlenségről, mondván, hogy ő „autonóm és… értékeli az autonómiáját”. A dobos olyanokról beszélt virágnyelven, hogy amúgy a zenekar tagjai más platformon vannak, és csak akkor jó a dolog, ha mindenkinek jó.

A rajongók azon aggodalmára, hogy Mullen megjegyzései a U2-ból való kilépést jelezik, Edgers azt mondta, hogy a dobos a könyökének, a térdének és a nyakának sérüléseire hivatkozott a távollét okaként, amikkel a Covid alatt kezdettel el jobban foglalkozni.

Amúgy ezeket a sérüléseket összekapcsolta a dobolással, és azt mondta, szeretne rászánni egy kis időt, hogy meggyógyítsa magát, mivel a teste fizikailag nem az, ami volt. Megjegyezte, hogy nem tudja mi a terve a zenekarnak, „mindenféle dologról beszélnek”, de ha koncertezni kezdenek, akkor ő nem lesz ott a színpadon.

Edgers viszont a Twitteren megerősítette, hogy Mullen soha nem mondta ki, hogy kiszáll vagy visszavonul a U2-ból.

A U2 egyébként 2019. december 15-én lépett fel utoljára, Indiában, az utolsó lemezük pedig 2017-ben jelent meg.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók