Hirdetés

A Metallica együtt jammelt a Stranger Things színészével

Igen, megint erről van szó. Kate Bush semmi volt ahhoz képest, amit most a Metallica művel a Stranger Thingsszel kapcsolatban. (Aki nem tudná, a sorozat negyedik évadában két olyan zenés jelenet van, amik a történet meghatározó részei lettek: az egyikben Kate Bush 1985-ös dala, a Running up That Hill, a másikban a Metallica 1986-os száma, a Master Of Puppets az aláfestő zene, és a sorozat felhajtóerejének köszönhetően most mindenki ezekkel foglalkozik. Igen, mi is.)

Történt ugyanis, hogy Joseph Quinn, a sorozat metálos karakterét, Eddie Munsont alakító színész végre találkozott a Metallica tagjaival. Sőt, nem is csak találkozott, hanem zenéltek is együtt, méghozzá a Lollapalooza fesztivál backstage-ében.

A fenti, Netflix által összehozott videóban Quinn elmondja, hogy találkozni fog a Metallica tagjaival, ez meg is történik, beszélgetnek, James Hetfiled elmondja, mekkora rajongója a sorozatnak, majd spontán módon kitalálják, hogy akkor jammelhetnének is egyet, Lars Ulrich bejelenti, hogy mostantól öttagú a Metallica, majd spontán módon Quinn kap egy gitárt, amit mindenki aláír, és rettenetesen örülnek egymásnak. Aztán a koncerten a Master of Puppets alatt a sorozatból mennek jelenetek a kivetítőn.

Nem tudjuk mi jöhet még ezek után, de szerintünk az Stranger Thing ötödik, záró évadában a Metallica tagjainak kellene játszani a szörnyet.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,456KedvelőTetszik
2,900KövetőKövetés
1,060FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk