Hirdetés
Hirdetés

Nem jelentette be jövő évi Európa-turnéját a Rammstein

Valójában nem lesz Rammstein Budapesten, illetve valamikor biztosan lesz, de nem 2023. augusztus 10-én. A világ zenei sajtójának legnagyobb része – azaz bárki, aki szeretne legalább hozzávetőlegesen naprakésznek tűnni – kiéhezett gyöngytyúkként csapott le arra a tegnapelőtti hírre, miszerint a Rammstein bejelentette jövő évi Európa-turnéját. Mi is.

Aztán mára kiderült, hogy egy webzine által kiszivárogtatott álhírről van szó, amit a RammsteinWorld, az egyik legnagyobb rajongói oldal – most már tegyük hozzá, elvileg – hivatalos forrásokra hivatkozva cáfolt meg a mai nap folyamán. Van ilyen. A Rammstein az egyik olyan zenekar, akik ha bármit csinálnak, annak biztosan hírértéke van bármilyen zenével foglalkozó médiafelületen. Sőt, ahogy láthatjuk, annak is, ha valamit nem csinálnak. Na ez a sztárság igazi jele. (Tervezzük is, hogy mostantól hetente beszámolunk majd arról, mit nem csinál a Rammstein. Például a zenekar tagjai meg nem erősített hírek szerint idén sem vesznek részt a Nürburgringen megrendezett Formula-1 Német Nagydíjon nyalókás emberként, mivel a 2022-es versenynaptárban nincs ilyen esemény. Sorozatunkban hamarosan új izgalmak várják önöket.)

De amúgy azt is kinézzük belőlük, hogy ez az egész csak médiahack, és hétfőn röhögve bejelentik, hogy amúgy mégis lesz turné. A lényeg, hogy a hivatalos bejelentésig korábbi hírünket vegyék tárgytalannak, és inkább hallgassák a zenekar nemrég megjelent új lemezét, amiről amúgy – nem tudom, említettük-e már?! – szintén pár napja írtunk.

Köszönjük, hogy lehetőségünk nyílt a bizonyítvány megmagyarázására.

 

Advertisement

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,519KedvelőTetszik
2,930KövetőKövetés
1,230FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók