Hirdetés
Hirdetés

Kanye West betör a pornóiparba is

Korábban még csak találgatások voltak, de már Kanye West legutóbb közölt (és azóta törölt) posztja is megerősíteni látszik azt a hírt, miszerint beszáll a felnőttfilmgyártásba, és megalapítja a Yeezy Pornó Stúdiót.

Hirdetés

A TMZ arról számolt be, hogy West egyik képviselője hozta nyilvánosságra ezt a hírt, továbbá, hogy Kanye elszánt volt nagyon, hogy beindítsa az üzletet, és előrehaladott tárgyalásokat folytatott új üzlettársával, Mike Moz pornóproducerrel, Stormy Daniels volt pornósztár volt férjével.

Ennek megerősítésére utal Kanye napokban posztolt videója a Twitteren, ahol egy hat másodperces klipet osztott meg, azzal a szöveggel, hogy Yeezy Porn Is Cumming, miközben egy női hang azt mondta a nézőknek, hogy menjenek a yeezy.com-ra. (Mindezt most törölte is, amolyan kanyésan.)

A felnőtt szórakoztatóiparba való belépése azután következik (ha következik), hogy a rapper az elmúlt években őszintén beszélt a pornófüggőséggel való küzdelméről. Még 2019-ben, a Jesus Is King megjelenése előtt mesélt Zane Lowe-nak az Apple Music Beats 1 műsorában. Az interjú során Kanye elismerte pornófüggőségét, és elmondta, hogy az Istenbe vetett hitének köszönhetően sikerült legyőznie azt.

„A Playboy volt a kapu a teljes pornófüggőséghez. Apámnak volt egy előlhagyott Playboya 5 éves koromban. Ez befolyásolta minden döntésemet, amit életem hátralévő részében hoztam 5 éves koromtól kezdve egészen mostanáig, amikor meg kell válnom a szokásaimtól.”

Ezt követően 2022-ben azt nyilatkozta, hogy pornófüggősége tönkretette a családját. Ugyanebben az évben több korábbi Yeezy-alkalmazott is előállt azzal, hogy a rapper pornót játszott le nekik, és nem megfelelő képeket mutogatott akkori feleségéről, Kim Kardashianról.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,790FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók