Hirdetés
Hirdetés

Már előre kiváló – Napalm Death és Dropdead lesz az Akváriumban

Legutóbb tavaly, az Exit fesztiválon láttam a Napalm Death-t koncerten. Akkor elég erősen hiányzott Shane Embury basszusgitáros, akinek valamilyen családi ügyben kellett hazaugrania Angliába. A másik hiba persze a nagyszínpad és a délutáni időpont volt, de még igy is kiválóan szólt a zenekar. A következő, Dürer Kert szervezésű magyar koncerten viszont minden adott: feltehetően Embury sem fog hiányozni, és az Akvárium kisterme ilyen grindcore koncertekre termett méretben.

Hirdetés

A Napalm Death pedig gyakorlatilag mindig jó élőben, ezt az exites fellépést leszámítva én legalábbis még rosszat nem láttam, és az is tuti, hogy Barney Greenway frontember is megváltja majd a világot, legalábbis az átkötő szövegekben.

Bónusz, hogy jön velük a Dropdead, akik ugyan undergroundabbak, mint a Napalm Death, de a kultstátuszuk, ha lehet ilyet, nagyobb. Ők amúgy Rhode Island-iek, és 1991 óta tolják a hardcore punkot. Ennyi idő alatt viszont csak három lemezük jelent meg, a legutóbbira 22 évet kellett várniuk a rajongóknak, és ez 2020-ban jelent meg. Szóval a Covid miatt mondhatjuk, hogy ez a lemezbemutató turnéjuk.

Fellép még az este az orosz Siberian Meat Grinder, akik szintén hardcore-os metállal szórakoztatják majd a közönséget, illetve az Escuela Grind, akik pedig ilyenek:

Mindez február 14-én az Akváriumban. Jegyek itt.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,941KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,710FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók