Hirdetés
Hirdetés

Tiny Black Heart – Itt a Jack Holler új szöveges videója

A Tiny Black Heart címmel érkezett új szöveges videó a Jack Holler zenekartól, első nagylemezük negyedik dalához. Az anyag az úgynevezett konceptalbumok ismertetőjegyeit hordozza: a megjelenő dalokra 3-3-3-as tagolás jellemző, a lemez címét is alkotó – és egyben zenekari mottó/stílusleírás – koncepciója szerint:

Hirdetés

Heartbroken – Lassan hömpölygő, érzelmes balladák

Rhythm – Táncolhatóbb dallamok

Syndrome – Fúziósabb kitekintések

A lemez első három dala, a lassabb, balladisztikusabb (“Heartbroken”) hangulatot követte, amelyek közül a Useless című nyitódal klipje több díjat is bezsebelt. A Tiny Black Heart az első dal a nagylemezre szánt 9 közül, amely a táncolósabb / ritmusosabb (“Rhythm”) vonalról érkezik, így további pörgősebb dalok várhatók az eddig leginkább érzelmes blues- és soul vonalon mozgó csapattól. A lemez utolsó simításainak közeledtével, amellett, hogy a zenekar a fizikai formátumban történő megjelentetésen dolgozik, egy újabb kislemez felvételeit tervezi, amelyen most először magyar nyelvű dalok kapnak helyet.

A nagylemez dalai, illetve a magyar nyelvű vadiúj dalok is hallhatók lesznek majd január 26-án, pénteken 19:30-tól a Turbina Kulturális Központ Klubszobájában, ahová a mindenkit szeretettel vár a zenekar, hiszen a Kustan Adam Trio-val kiegészülve, valódi blues- és soul ünnepre lehet számítani az este folyamán.

Jegyek kaphatók a Tixa felületén, további információk a koncert Facebook-eseményének oldalán, valamint a zenekar online felületein! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,005KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók