Hirdetés

Szerelem karantén idején – Premieren a Sonar Bistro új dala

A Sonar Bistro producer párosa – Bardon Ivettel kiegészülve – a bezárt hónapok alatt is alkotott. A Veled vagyok című dal – az album első megjelenése – szólhatna egy újabb fellángolásról, nyári kalandozásoktól gyűrött lepedőkről, de egy sokkal szokatlanabb élményről számol be.

Amikor a lila köd tisztul, rengeteg párkapcsolat elbizonytalanodik, sok esetben véget is ér. Ebből az élményből születnek a “miért lett vége” dalok. A hosszúra nyúlt karanténban biztos agyára lehet menni a másiknak, el lehet mélyülni a hibák elemezgetésében, de szólhat ez a belső értékek felismeréséről, az újra egymásra találásról is. A zenekarral szerencsére az utóbbi történt, így a szokásos kliséktől mentes gondolatok járják át az új dalt. Elfogadás, megbecsülés, kiteljesülés.

A fentieken kívül az alkotók így látják a friss szerzeményt:

“Életem egyik legőszintébb szövege. Egyszerre idézi meg 2020 lehetetlen bizonytalanságát és az egészen hétköznapi dolgokban rejlő reményt”

– mondta Tóth Tibor producer-szövegíró.

“Egy friss alapra dolgoztunk, minimális csiszolás után kész is volt a szerkezet. Arra kellett a legjobban koncentrálni, hogy a finom visszafogottságot, intimitást a végletekig kiszolgálja a hangszerelés”

– árulta el mondta Ádám Péter producer, dalszerző.

“Ez a dal mindig mosolyt csal az arcomra, mert a szerelem számomra legszebb oldalát mutatja meg: az újra meg újra egymásra találás örömét, a letisztult szeretet őszinteségével. Első hallásra beleszerettem, pörög a szemem előtt a saját életem filmje, amikor énekelem”

– osztotta meg velünk Bardon Ivett énekes.

A húszhúsz címmel megjelenő EP mindhárom darabja akusztikus formában is rögzítve lett, méghozzá a Balaton-felvidék egyik falujában. Az év folyamán hanggal és képpel egymás után kerül majd ki a zenekar YouTube-csatornájára.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,329KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk