Hirdetés
Hirdetés

A Sátánt szolgálja Billie Eilish, Cardi B, Beyoncé és Jay-Z is – Legalábbis egy amerikai republikánus jelölt szerint

A Donald Trump által is nagyra tartott és támogatott republikánus Kristina Karamo Michigan külügyminiszteri jelöltje, akiről kiderült, hogy igen összetett elképzelése van arról, hogyan szeretné a sátán popkulturális szereplőkön keresztül leigázni az Amerikai Egyesült Államokat.

Hirdetés

A külügyminiszteri jelöltséget a hétvégén jelentették be, éppen ezért nem túl meglepő, hogy most kezdtek el többen is utánanézni, mit lehet tudni Karamo előéletéről. A popzenei nézeteit 2020 szeptemberében osztotta meg, csak amíg nem volt rá esély, hogy akár külügyminiszter is lehessen, nem nagyon foglalkozott vele senki, pedig érdemes.

Jay-Z sátánista, Beyoncé a pogányságot hirdeti

Az egyik tanítványa egyszer azt mondta neki, hogy szerinte több isten is létezhet, ami Karamonál már ebben a formában boszorkányság és a pogányság hirdetése. Innen jutott el a beszélgetésben oda, hogy ennek az egyik legnagyobb szószolója Beyoncé, aki a fekete lakosságot szeretné rávenni a pogányságra a Black King című lemezével, amelyen úgy csinál, mintha ez az afrikai spiritualitás része lenne.

Jay-Z-ről többször hallotta már, hogy sátánista, amit el is hisz. Ennek bizonyítékaként az egyik dalszövegét idézte, ami szabadfordításban valahogy úgy hangzik, hogy

Jézus nem tud megmenteni, az élet pedig ott kezdődik, ahol az egyház véget ér

– az Empire State Of Mind című dal szövegéből szerinte egyértelműen látszik, hogy ez az ember nem tiszteli Jézust.

Cardi B „Lucifer eszköze”

Cardi B mocskot és szexuális degenerációt terjeszt a kultúrában

– ez egy olyan kinyilatkoztatás Karamo részéről, amivel lehet, hogy olvasóink egy része is egyetért, de szerinte itt a motíváció kifejezetten sátáni, legalábbis Lucifernek köze van kifejezetten a WAP című dalhoz, amely a poltikus szavaival élve ribanckodásra bátorít.

Ariana Grande és Billie Eilish boszorkányságot és pogányságot hirdet

Arról is beszélt korábban, hogy a boszorkányság és a pogányság felemelkedésének legnagyobb hirdetői a hírességek.

Ariana Grande egyik dala szerint Isten egy nő. Az MTV díjátadón pedig leszbikus orgiaként alkotta újra Krisztus utolsó vacsoráját

– háborgott Karamo, aki szerint az előadás totális istenkáromlás volt. Egyébként erről a fellépésről van szó:

Billie Eilish pedig azzal húzta ki a gyufát, hogy van egy olyan dala, hogy Good Girls Go to Hell, azaz a jó lányok pokolra jutnak. Szerinte az, hogy ezt gyerekek hallgatják, nagyon káros, és ez vezet oda, hogy a fiatalok elfordulnak a hittől.

Előkerült a jóga, amivel a démonokat lehet megidézni

Ez a téma már itthon is szóba került, úgy tűnik tehát, hogy globális az a nézet, hogy a jóga az tulajdonképpen egy sátáni rituálé, a démon megidézése.

Az emberek azt gondolják, hogy gyakorlatokat végeznek. Nem, egy sátáni rituálét csinálsz, és még csak nem is tudsz róla

– hívta fel a figyelmet a külügyminiszter-jelölt, aki szerint annyira torz a világképünk, hogy észre sem vesszük, hogy ez nem egy kulturális tánc, hanem démoni szertartás.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,004KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók