Hirdetés

A jamiroquaios Jay Kay-nek magyarázkodnia kellett a capitoliumos tüntetők miatt, pedig ott sem volt

Az egész világot bejárta a kép, ami a capitoliumos betörés után tüntetők feszítenek az épület egyik folyosóján, és amin ott feszít a QAnon-sámán* szarvas kucsmában, és ami úgy kezdett el terjedni a neten, természetesen viccből, hogy azon a Jamiroquai-énekes Jay Kay van.

Hirdetés

Jay Kay ugye arról is híres, hogy gyakorlatilag hozzá tartozik valamilyen furcsa fejfedő, és amúgy viselt már hasonlót is, mint ami a tüntetőn van, szóval innen jön a hasonlóság, innen ered a mém is.

Sokan viszont komolyan vették, hogy tényleg Jay Kay van a képen, így ő kénytelen volt megszólalni, és elmondani, hogy ugyan tetszik neki a fejfedő, de nem igazán az ő közönsége az, akik betörtek a Capitoliumba.

* A QAnon egy olyan mozgalom az Egyesül Államokban, ami gyakorlatilag csokorba gyűjti a legdurvább összeesküvés-elméleteket, például, hogy az amerikai demokraták pedofil hálózatot tartanak fenn, illetve gyerekeket rabolnak, Donald Trump pedig egy beépített ügynök, aki ezt meg akarja akadályozni, de természetesen járvány sincs, az oltással pedig 5G chipet ültetnek az emberbe. És ez csak a jéghegy csúcsa.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,784KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk