Hirdetés
Hirdetés

Múltunk volt a nyár – Bemutatkozik a Felleng

Lángoló Premier

A Felleng már a kezdettől fogva tudatosan építkezett. Alapelhatározásuk az volt, hogy mindent, amit a kezükből kiadnak, a legjobb minőségben készítsék el. A zenéjükről azt írják, hogy leginkább a ‘90-es, 2000-es évekbeli kaliforniai punkzenekarok inspirálták, olyanok, mint a Blink-182, a Green Day vagy az All Time Low, és ezt egészítik ki pop elemekkel, és természetesen a saját egyéniségükkel.

Hirdetés

Magyar nyelvű bemutatkozó lemezünket Viszi a szél címmel mutatják be ma, a koncepciója pedig egyfajta világvége előtti utolsó házibuli. Az albumon átível egy történet: a buliba való megérkezéstől, a szerelmi egymásra találáson keresztül, a rossz útról való letérésen át, egészen egy összegző lezárásig.

A lemezzel együtt egy klip is érkezik, a Múltunk volt a nyár című dalra:

A Múltunk volt a nyár a felejtés és az elengedés érzéseiből született. Mindenkinek, ahogy nekünk is, sok olyan barátunk volt, akiK egy időszakban fontosAK és elengedhetetlenEK voltAK számunkra, de egy idő után eltávolodtunk, elsodort MINKET az élet egymástól. Elmúlnak ezek a pillanatok, de emlékeinkben megmaradnak. Ezt a keserédes érzést dolgozza fel a dal. A világvége előtti utolsó házibuli végén, amikor átgondolod a szép emlékeket, és rádöbbensz, hogy mennyi ember volt az életedben.

A dalszöveg véglegesítésében segítségükre volt Papp Zsigmond, a klipet Matuz Ádám készítette, a lemez felvételeiben és utómunkálataiban Horváth Botond Barnabás és Oláh Marcell vett részt.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,981KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,780FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók