Hirdetés
Hirdetés

Szent Patrik Nap tiszteletére itt a Jolly Jackers Blood, Sweat and Beer lemeze

dzsolli.jpg

A fiatal dunaújvárosi kelta punkot játszó zenekar 2013-as megalapítása óta már a harmadik lemezével jelentkezik. Bár a Blood, Sweat and Beer hangzása hű maradt annak elődjeihez (Call The Captain – 2014, Soberty – 2015), mégis olyan dolgokat tettek a dalokba, amelyeknek köszönhetően egyszerre szinte mindenkit talál benne valamit, legyen az poposabb dallam, markáns gitártéma, keményebb hangzás vagy autentikus, folkosabb zene. A zenekar azt mondja, hogy nem követik semmilyen ismert zenekar stílusát, saját egyéniségüket és lelküket teszik a zenébe, megtartva az ír folk elemeket, amelyet punk részekkel vegyítenek. Szerintük ez mutatja meg a Jolly Jackers saját hangját.

A korábbi számokhoz képest sokkal több teret engedtünk a szólógitárnak, a dobnak és új elemként az ütőhangszereknek is. Átgondoltabb, érettebb hozzáállás jellemezte a brigádot, amikor  a dalokat írtuk, de a szólóhangszerek is sokkal izgalmasabb fuvola/furlya, illetve hegedűszólamokat kaptak. A számok szövegei továbbra is történeteket mesélnek el, ismét izgalmas témákat ölelnek fel és a férfi vokálokon kívül a lányok hangja is többször megjelenik.

– mondja Faragó István Sztivi, a Jolly Jackers énekes-gitárosa. 

A Jolly Jackers hazai koncertjein kívül svájci, holland és olasz miniturnékon is bemutatja az új lemezét, március 16-án tartott St. Patrick Festival lemezbemutatójának ráadásaként március 19-én újra láthatják őket, akik lemaradtak volna.

Advertisement
38,987KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló