Hirdetés

Ezt nézzük a Szigeten – Negyedik nap

Az idei Sziget tegnap megélhette az eddigi legnagyobb tömegét, és innentől kezdve jó eséllyel megjósolható, hogy ma hasonló mennyiségű ember özönli el az Óbudait. Ez már eleve feltételezi, hogy tényleg lesz mit nézni a színpadokon. Nézzük, mi mit.

Ma korán kell kelnünk, mert az állítólag tehetséges Subways már háromkor előad, aztán pedig a tehetséges, vagy inkább csak szórakoztató Editors következik, illetve a szintén feltörekvő Klaxons, majd a tegnapi naphoz hasonlóan jönnek az öregek, a Manic Street Peachers, és a Placebo. Nyilván, ez utóbbi még korban annyira nem jár elől, de az biztos, hogy az első három nagyszínpados cucc éppen aktuális, fiatal, és elképzelhetően gyorsan fog eltűnni a süllyesztőben, de jelenleg bizony ők azok, akikre lehet szórakozni, és teljesen felesleges ezen szomorkodni.

A nagyszínpadon kívül azonban akad egy nagyobb csemege a Világzenein is, mégpedig a Muzsikással együtt zenélő Woven Hand, akik hozhatják a Sziget legnagyobb katarzisát, de ugyanúgy a legnagyobb csalódását is, különösen a korai időpontot elnézve.

Az éjszakába több zenekar csábít, az egyik a Placebo rockjára alternatívát kínáló vikingmetál Turisas (elő a kardokkal, testvérek!), majd a Placeboval is koncertező Expatriate, akik egy újabb Cure-ihlette, jelenleg éppen Berlinben élő indie-zenekar. A többit már rábízzuk a véletlenre.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló