Hirdetés
Hirdetés

A hét dala (Nile – Permitting the Noble Dead to Descend to the Underworld)

A death metal nem a jövő és nem is múlt zenéje. A death metal egy hatalmas időtlen monstrum, amibe immár leginkább csak minőségi produktumok tartoznak, mert a kis színtér kivetette magából az alacsony színvonalat. Ingadozások itt is vannak, de a Nile esetében a legkevésbé sem. Az új lemezükről most egy szokásosan rövid című dalt lehet meghallgatni itt. Mit is kéne erről még mondani?

Azoknak, akik eddig ismerték a Nile-t, most sem fognak fanyalogni, aki pedig életében nem hallgatott death metalt, annak talán a Nile a legmegfelelőbb kezdés. A stíluson belül kevés olyan zenekar van, amelyik a darálás, zúzás, hörgés ellenére egyedi atmoszférát tudna teremteni, Sanders és kis csapata ilyen. A Nile újabb túlzással élve, maga a death metal esszencia.

A Permitting the Noble Dead to Descend to the Underworld közepén például van egy olyan agyament szóló, ami megint a Nilust, és a fáraók misztikus és a Nile szerint bizarr világát idézi meg. A szám többi részében mi lenne más? Bleastbeat, több hangszínben hörgés (változatosan hörögni, jó mi?), és súlyos, hat láb mélyről felmorduló riffek. A zenekar most sem tévedett, újabb death alapmű érkezik két hónapon belül.

Advertisement
38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló