Hirdetés
Hirdetés

Várj! – Itt a Sky Fanatic új videója

sky_fanatic.jpg

Új klippel jelentkezett a ska-reggae-funky stílusokat keverő miskolci Sky Fanatic. Aki szereti ennek a zenei világnak a könnyedebb, erőteljes fúvósokkal hangszerelt, gond nélkül táncolható megközelítését, az biztosan jó barátságba kerül majd a dallal, melynek címe Várj!, és amelyhez festői helyszíneken forgatottak videót. 

A nem kevesebb, mint nyolc tagot – Zakar Viktor – dob, Lengyel Roland (Rolkaa) – basszusgitár, Hofgard Bálint – billentyű, Molnár Ádám – gitár, Csomós Dávid – harsona, Hajnal Ferenc – szaxofon, Bereznay András – trombita/vokál, Nahaj Péter (NahajPee) – ének/gitár- számláló miskolci zenekar 2018 augusztusában ünnepelte alapításának hatodik évfordulóját. Nemrég jelent meg második, Valóság vagy álom című nagylemezük, melyet Miskolcon, a HangArt Recording Stúdióban rögzítettek Károly Tamás vezényletével, aki nagy szerepet játszik a zenekar új hangzásának megteremtésében. Erről a következőket mondták: 

Ahogy a zenekar jövőképe, úgy a dalok is bátrabbak és letisztultabbak, az elektronikus elemek megjelenésével pedig modernebbek lettek. Ennek ellenére sikerült megtartani az igazi és eredeti Sky Fanatic stílust. Az anyagot a Szólni akarok című dalhoz készült klippel együtt a miskolci Helynekem klubban mutattuk be a közönségnek, majd Budapesten az ELLÁTÓházban is. A kilenc dalt számláló kiadványról most újabb klip érkezett, mely a Várj című dalhoz készült. A jeleneteket festői környezetben, a rudabányai bányatónál, valamint a diósgyőri várban és annak környezetében vettük fel. A videót a Kavits Produkció készítette, a rendező és vágó Kovács István, az operatőrök Bartók Bence és Balajti Roland voltak. 

Nincs más hátra, jöjjön a klip, de előtte még elmondjuk, hogy a Sky Fanatic legközelebb december 29-én Szerencsen lép fel egy speciális előszilveszteri koncerttel. További infók a zenekar Facebookján

A posztot a Hangfoglaló Program és az NKA támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png

Advertisement
38,853KedvelőTetszik
3,019KövetőKövetés
2,240FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló