Hirdetés
Hirdetés

Új dal a Clawfingertől – Itt a szokásosan politikus hangvételű Tear You Down

clawfinger_2018_1.jpg

Új dallal jelentkezett a rap metal svéd alapzenekara, a Clawfinger. Zak Tell és társai mostanában nem túl aktívak, ha úgy adódik, csinálnak egy-egy lazább turnét, ahogy idén ősszel is, ez pedig egész jó eredmény ahhoz képest, hogy hivatalosan feloszlottak már vagy hat éve. Most pedig kicsit több mint két év után ismét friss szerzemény hallható tőlük. A Tear You Down a csapatnál megszokott társadalomkritikát vegyíti a jellegzetes Clawfinger-hangzással, és bár értelemszerűen nem hat olyan relevációként, mint a Nigger meg a Do What I Say a kilencvenes évek első felében, akik szeretik a zenekart, azok biztosan örüli fognak ennek a szűk három percnek is.

A dal szövegéről a zenekar a következőket mondta el:

A jelenlegi politikai helyzet, és az, hogy napjaink társadalmában az egyén érzékelése és érzései fontosabbak, mint a tények, eléggé… érdekes. Napi gyakorlat, hogy eltorzított statisztikákkal késztetik rossz döntésekre a megfélemlített embereket, és nem számít, ki hogy érvel valami mellett, mindig van egy ellenkező szekértábor, amelyik ellehetleníti a vitát a relativizálással, a meghamisított tényekkel. Szavazz az igazságra – de kinek az igazságáról beszélünk?

Mi még ilyenről még nem is hallottunk soha, pláne Magyarországon, ezért jöjjön inkább maga a dal, ami viszont egyértelműen és jól hallhatóan Clawfinger, bárki bármit is mond. 

További információk a Clawfinger Facebookján

Advertisement
39,009KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló