Hirdetés

Visszaszivárognak a Spotify-ra a Joe Rogan-balhé alatt lelépő zenészek

A Crosby, Stills & Nash zenéje öt hónap után újra elérhető a Spotify-on.  David Crosby, Graham Nash és Stephen Stills annak idején nyomatékosan megkérte a kiadójukat, hogy töröljék a lemezeiket a szolgáltató oldaláról, mert szolidaritást vállalnak, és támogatják Neil Young-ot. Úgy tűnik, ez eddig tartott.

Ha valaki kimaradt volna vagy már nem emlékezne a Spotify eddigi talán legnagyobb balhéjára, annak összefoglaljuk. Neil Youngnak elege lett abból, hogy a Spotify nem hogy megtűr, de kifejezetten támogat egy olyan podcastet, amiben olyakor finoman szólva is megkérdőjelezhető, manipulatív és csúsztatásokkal teli adásokat sikerül összehozni, például oltásokkal kapcsolatban. Young válaszút elé állította a Spotify-t, hogy vagy ő megy vagy Joe Rogan, a Spotify pedig Rogant választotta. Később Rogan is megszólalt az ügyben, aki azt mondta, hogy érti, hogy mi a kifogás tárgya.

Na de visszatérve a Crosby, Stills & Nash zenéjéhez, azt még a hírhez tartozik, hogy valószínűleg ők is érezték, hogy segget csináltak a szájukból, és ennek ellensúlyozására felajánlották, hogy kemény egy hónapig minden Spotify-bevételük egy Covid-19 segélyszervezethez kerül.

Ide tartozik még, hogy Rogan kijelentette, nem kér Donald Trumpból, nem fog szerepelni a műsorában, mert nem akar segíteni neki. Rogan szerint Trump veszélyt jelent a demokráciára nézve, de ennek ellenére biztos benne, hogy a következő választást meg fogja nyerni, ha a “halott ember” indul ellene.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,441KedvelőTetszik
2,929KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk