Hirdetés

Oltással kapcsolatos álhírek miatt Neil Young törölni akarja a zenéit a Spotify-ról

Neil Young teljesen kiborult a Spotify-ra. Kiborulásának oka Joe Rogan volt, aki a streamingszolgáltató leghallgatottabb oltásellenes podcastjét vezeti, sőt, a műsorát a világ legnépszerűbb podcastjének is szokták hívni. A kanadai-amerikai rocklegenda azt mondta, hogy vagy ő megy a Spotify-ról vagy Rogan. (Cikkünk írásának pillanatában mindketten ugyanúgy fent vannak.)

Young szerint Rogan emberek tízezreinek életéért felelős, amiért terjeszti a kamu híreit, összeesküvéselméleteit a koronavírusról és az oltásokról. Mindebben pedig a Spotify minden kritika nélkül segítséget nyújt neki, méghozzá úgy, hogy 100 millió dolláros exkluzív szerződést kötöttek vele.

Young kiborulása egyébként azután jött, hogy több száz tudós és orvos írt nyílt levelet a Spotify-nak, hogy távolítsák el Joe Rogant a platformról, mert a műsora rengeteg ember életébe kerül a benne terjesztett álhírek miatt.

A Spotify egyelőre senkinek nem reagált.

Young egyébként híres oltás és védekezéspárti. Kijelentette, hogy addig nem koncertezik, amíg teljes mértékben biztonságos nem lesz, mert nem akar emberek életével játszani.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk