Hirdetés
Hirdetés

Még az unokáimnak is mesélni fogom – Odett az Arénában, a Blondie előtt lép fel

odett_call me_2014.jpg

Szeptember 9-én koncertet ad az Arénában az 1974-ben alakult Blondie, az újhullám egyik legfontosabb, és legnagyobb hatást kiváltó zenekara. Olyan dalok fűződnek Debbie Harryék nevéhez, mint a One Way Or Another, a Maria, vagy a Call Me, és olyan zenekarokra voltak hatással, mint például a Blur. Szóval ez egy igazán különleges koncert lesz, és nem csak a nézők, hanem a Blondie előtt fellépő Odett számára is, aki így fogalmazta meg gondolatait a jövő kedd estéről:

Nehéz szavakba önteni, pontosan mit is érzek ezzel kapcsolatban, hogy Blondie előtt léphetek fel, de megpróbálom. Nem példaképek szerint teszem a dolgom, sőt egyáltalán nem, viszont inspirációra és energiára szükségem van és a Blondie zenéje-szövegei, nem mellesleg Debbie Harry személyisége, előadói hozzáállása, összetéveszthetetlensége lenyűgöz kamaszkorom óta. Az első igazán meghatározó az Accidents Never Happen című daluk volt, és még mindig ez a kedvencem tőlük! És, hogy mennyire nincsenek véletlenek: a 26. születésnapom szeptember 8-án lesz, az első koncertem 26 évesen pedig Blondie előtt – ezt még az unokáimnak is mesélni fogom!

A magyar énekesnőnek idén áprilisban jött ki új nagylemeze Csillagtérkép címmel, amin olyan, a rádiókban gyakran hallgató számok szerepelnek, mint az Éjszaka vagy az Egy lépés. A lemezen közreműködött többek között Tariska Szabolcs szövegíró, Toldi Miklós dobos-dalszerző a Magashegyiből, Takács Zoltán Jappán producer-billentyűs-dalszerző a HS7-ből, vagy éppen Müller Péter Sziámi.

Advertisement
38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló