Ben Affleck a párját ritkítja? – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

Tízpontos Fincher-thriller, erősen disneysített életrajzi film és BLM-horror is akad a streamszolgáltatók újdonságai közt.

Holtodiglan (Gone Girl – 2014 / thriller/dráma)

Amy amolyan posztmodern Janikovszky Éva, aki új gyerekkönyvével a sikerlisták csúcsát ostromolja. A különbség csupán, hogy nettó pszichopata. Egy napon a nőnek nyoma vész, és egyre több jel utal rá, hogy férje, Nick megunva az asszony egzotikus természetét, az önkéntes özvegyi lét útjára lépett. Még nem sejti, hogy neje a tökéletes bosszúhadjáratot tervelte ki ellene, és idővel rá kell döbbennie, hogy a feleség valóban olyan diabolikus figura, ahogy azt a mulatósdalokban beállítják. (Netflix)

Bohém Rapszódia (Bohemian Rhapsody – 2018 / életrajzi dráma)

A Bohém Rapszódia az utóbbi, de talán minden idők legvitatottabb zenei biográfiája volt. A filmmel kapcsolatos leggyakoribb kritikával mélységesen egyet tudunk érteni: túlságosan is Disney-modorban mutatja be Freddie Mercuryt, pedig köztudottan nem erdei akácmézzel turbózta fel magát Malacka és Róbert Gida társaságában. A sztori taglalásába hadd ne kezdjünk bele, azonban aki még nem látta Bryan Singer filmjét, most eldöntheti, Rami Malek játéka képes-e elvinni a mozit a súlyos történelmi/jellemrajzi hiteltelenség ellenére is. (Netflix)

Antebellum – A kiválasztott (2020 / thriller/horror)

Veronica rabszolgaként robotol egy gyapotültetvényen, és a redneck katonák naponta élik ki rajta szadista hajlamaikat. Hasonmása pedig – pár évvel azután, hogy az amerikai nép egy bizonyos Barack Obamát választott vezetőjéül – sikeres írónő, aki előszeretettel nyilvánul meg emberjogi kérdésekben. A két nő sorsa pedig oly módon fonódik össze, hogy az igazán rohadék spoilervadászok igazi magaslabdaként tekintsenek az Antebellumra. (HBO GO)

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés