Hirdetés

Zsüd dalából készített madárhangos remixet Ferko

Lángoló Premier

Márciusban jelent meg Zsüd debütáló nagylemeze ‘REWIRING’ címmel, ennek egyik dalát gondolta újra Ferko egy remix formájában.

Hirdetés

“Ferkóval évek óta nagyon jó barátok vagyunk, így nem is volt kérdés, hogy ha valaki remixelni fogja a zenéimet, akkor ő lesz az első. A dal eredeti formája komolyabb témát boncolgat, örülök, hogy ezt elengedte és egy teljesen másik hangulatra ültette át”

– mondja Zsüd.

“Szerettem volna a dalt másképp megközelíteni, teljesen kifordítani önmagából, és a magasztos üzenet helyett elvinni egy humorosabb irányba. Végül valamiféle kicsavart sampling vagy szintézistechnika által szinte minden hang madarakból, illetve a vokálból átformálva jött létre, és mindezt ráültettem egy könnyed és grúvi tech-hop (én sem tudom, mi az, de jól hangzik) alapra. Tökéletes lesz a nyári kisfröccs mellé a Duna-parton”

– mondja Ferko.

A dalhoz egy audiovisual videó is készült, amelyet szintén Ferko alkotott egy általa készített programmal, Max for Live keretein belül. A producer nemrég végzett a Glasgow School of Art ‘Sound for the moving image’ szakán, ahol diplomamunkájaként fejlesztette le az eszközt.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk