Hirdetés

Zsolaa: Megveszünk mindent is – Underground rapperrel dobná fel a vásárlói hangulatát az Aldi

Rendhagyó eszközhöz nyúlt a marketing terén az egyik áruházlánc, mikor felkérte a Lángolón már többször szereplő Zsolaa-t, hogy készítsen egy dalt, ami a jövőben a televíziós reklámfilmjeik alapja lesz. Illetve először nem is erre kérték fel a rappert, hanem reklámszövegírásra, csak ez kicsit félrement, de pozitív értelemben.

Hirdetés

Zsolaa:

„Először szövegírónak kért fel a reklámügynökség. Az általam írt szöveg annyira jóra sikeredett, annyira megfogott a téma, hogy fel is vettünk egy demót belőle – ez hozta meg végül a felkérést, amiből végül klip is lett. Természetesen a monumentális forgatás elképesztő élmény volt, de a legjobb az volt az egészben, hogy tulajdonképpen ez nem egy szerep volt, hanem magamat kellett adnom, és pont erre volt szükség. Leginkább az eddigi munkásságom, a kedvenc dalaim és a családomtól kapott szeretet inspirált. Bizonyítani akartam, hogy egy reklámból is lehet szerethetőt, menőt kreálni.”

A klipben többször feltűnik Kiss Jenő testépítő, az 1996-os Mr. Universe-verseny világbajnoka. Számára nem ez az első együttműködés az áruházlánccal, hiszen 2021 januárjában már részt vett a cég egészséges életmódot támogató kampányában, a Mindig Fitten-ben, amelyben Simon Szimonetta személyi edzővel közösen különböző edzéstervekkel, tanácsokkal, receptekkel és tippekkel mutatták be a vásárlóknak is, hogy hogyan lehet egyszerűen áttérni az egészségtudatos életmódra.

A klipet a Lángoló olvasói előtt szintén nem ismeretlen Miki357 rendezte, és itt meg is nézhető:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,850KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
747FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk