Hirdetés
Hirdetés

Zombiként áll bosszút a Paddy and the Rats énekese

Az ír kocsmapunk egyik hazai képviselője, a Paddy and the Rats a Suzuki által megrendezett viaDAL klipverseny egyik nyerteseként kapott lehetőséget, hogy filmre vigye az egyik sikeres daluk történetét. Ők ezt a lehetőséget a Ghost From The Barrow című dalukra használták fel. Ennek van most itt fentebb a premierje.

A forgatás helyszíne az etyeki Korda Stúdió volt, a díszlet pedig a Jeremy Irons főszereplésével készült Borgiák című filmsorozatban is látható. A klipben egy tolvaj fiú és szerelme áldozatul esik egy haramiabandának, akik felakasztják a fiatalokat. A fiú azonban zombiként visszatér és bosszút áll az útonállókon. „A klip története tulajdonképpen a dal szövege, tehát ez adta magát, a jelmezes, kosztümös dolgokat pedig kifejezetten kedveljük.” – mesélt a forgatásról Paddy, a frontember. „Ehhez a zenéhez amúgy is összetett képi világ kapcsolódik, ahol kalózok és az 1700-as évek alakjai jelennek meg. A díszletváros már önmagában lenyűgöző helyszín, szinte a történelemben érezheti magát, aki a házak között jár és ezt az érzést csak fokozta, hogy ott valódi világsztárok forgattak hollywoodi szuperprodukciót a közelmúltban.” – tette hozzá az énekes.

A férfi szerepeket természetesen a zenekar tagjai alakítják, a női főszerepben pedig a Társas játék című sorozatból és a Nemzeti Színházból ismerős Martinovics Dorinát láthatjuk, ő játssza a tolvaj fiú kedvesét. Martinovics jelenleg a a Vitéz lélek című Tamási Áron darab látható. Erről így mesél: „Nagyon szeretek játszani ebben az előadásban, emellett most zajlanak a próbái a Boldogságlabirintusnak, ezeken kívül még a Mephistóban játszom, amit a tavalyi évadban csináltunk és átköltözött a Vígszínházba.” Persze a klipforgatáshoz is van hozzáfűznivalója: „Videoklipben még nem szerepeltem, de izgatott ez a műfaj, főleg, hogy a paddys fiúk iszonyú jó zenét játszanak. A forgatáson nagyon jó volt a hangulat, a fiúk nagyon viccesek, kedvesek és profik voltak. Az egyetlen rossz élményem a forgatásról a hideg volt. Sokat fáztunk de rengeteget nevettünk aznap.”

Fentebb tehát a klip, alább pedig a werkfilm:

Advertisement
39,010KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,620FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló