Zenés-politikai műsor indul a Netflixen az Obama családdal

Megjelent a Netflix We The People című új sorozatának előzetese, ami a tervek szerint elsősorban a fiatalokat célozza meg, és a tudatosabb politikai és polgárjogi gondolkodásmódot népszerűsítené leginkább az amerikai fiatalok körében.

Barack és Michelle Obama produceri közreműködésével tíz animációs videóklip készül, olyan előadókkal, mint H.E.R., Janelle Monae, Adam Lambert vagy Bebe Rexha. A szinopszis szerint a zene és az animáció segítségével oktatnák a fiatalabb generációt az emberek hatalmáról. A 10 részes sorozat célja, hogy cselekvésre szólítson fel, hogy megismertesse a fiatalokkal a civil szféra jelentőségét, és segítsen újragondolni, mit jelent a kormén és az állampolgárság a modern világban.

A műsor július 4-től lesz elérhető. Egyébként hogy Magyarországon mennyire foglalkoztatja a fiatalokat a politika, arról nemrég írtunk: az ötezer fős kutatást kitöltő tinik 56,3 százalékát foglalkoztatja az ország politikai helyzete, minden hatodik gyakran beszél róla, 53 százalék pedig akkor, ha valami kiakasztja.

 

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés