Hirdetés
Hirdetés

Zenei pályázatot hirdet a Vodafone

A Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvége nemcsak Budapest egyik legnagyobb idei szabadtéri rendezvénye lesz, de közvetve hozzájárulhat, hogy egy hazai zenekar többmilliós közönségre tegyen szert. A Vodafone új reklámfilmjét Jenson Buttonnel forgatja, ehhez pedig keresik azt a magyar zenekart vagy producert, amelyik megfelelő zenével rendelkezik a hirdetéshez.

A Vodafone nagyszabású hazai hálózatfejlesztésének megünneplésére április 28. és május 1. között szervezi a Kezdj El Valami Újat Hétvégét. A négynapos hétvége csúcsa az utolsó napon rendezett Vodafone Belvárosi Nagydíj lesz, ahol többek között Jenson Button, 2009-es Forma-1-es világbajnok, a Vodafone McLaren Mercedes csapat pilótája is végigszáguld a város szívében külön erre a célra kialakított versenypályán a Bazilika és a Parlament között.

Az ezen eseményhez és Jenson Buttonhoz kapcsolódó új Vodafone-reklámfilm sorozat következő részéhez egy hazai zenekar adhatja a betétdalt. A Vodafone erre pályázatot hirdet, amire bármilyen műfajú, összetételű vagy tudású zenekar benevezhet. A győztes dal bekerül majd az új reklámba, így olyan hírnévre tehet szert, mint Dandy Warhols Bohemian Like You című száma. A győztes zenekar nemcsak egyszeri 1500 dollár pénzjutalmat és kiugrási lehetőséget kap, de a Vodafone további 1500 dollárral járul hozzá a videoklip elkészítéséhez is.

A Vodafone most először hirdet zenei pályázatot, amit a Kezdj El Valami Újat mottó jegyében szervez meg, hasonlóan a négynapos Kezdj El Valami Újat Hétvége izgalmas és különleges programjaihoz. A Vodafone arra buzdítja az érdeklődőket, próbálják ki magukat és tudásukat, és kezdjenek bele valami olyanba, amiben korábban még nem volt részük.

A pályázatra május 2-ig várják a zenéket hello.hu@vodafone.com címre mp3-ban, további részletek a vodafone.hu/reklamzene címen találhatók. A beérkezett pályázatokat egy, a Vodafone által felkért három tagból álló zsűri fogja elbírálni.

Advertisement
38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló