Hirdetés

Zene, beszélgetés és installáció – Kétnapos programsorozat a Magyar Zene Házában

A Magyar Zene Háza ismét egy új programsorozatnak, az Intermezzo Fesztiválnak ad otthont június 23-án és 24-én, amit közösen a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem diákjaival szerveztek.

A tizennégy programból álló összművészeti eseménysorozat alatt a látogatók kerekasztal beszélgetéseken vehetnek részt, valamint elektronikus és élőzenei koncertekkel illetve az alkalomra készült installációkra is lehet számítani. Napközben a szakmai programokon szó lesz a zeneipar jövőjéről, sound designról, illetve a digitális technológia adta lehetőségekről, délután pedig a zenés programokat a nemrég friss dallal jelentkező, korábbi Grammy-díjas producerrel dolgozó OIEE, és a Slow Villageből ismert ONE-AB szabadtéri Dj előadásai nyitják meg. A house és a hiphop mellett a techno szerelmesei a Freakin’ Discoból ismert Csizmás András vagyis Filipvarial szettjére mozoghatnak, és Galactic Jackson is érkezik kezében a tőle megszokott bakelitekkel.

Az első nap élőzenei programja közt szerepel a zip és az Orlando x Dom Beats jazz alapú rapformáció, valamint a jelenleg vezető underground formáció Jazzbois. Június 24-én pedig a Speiz Boiz experimentálisabb világa, a , és a magyar pszichedelikus goa legnagyobb neve, az Óperentzia kap szerepet.  A művészeti ágakat összehozó programon az elektronikus zenei fellépők műsorát, és az élőzenei koncertek programját a MOME tervező szakos hallgatói által megálmodott egyedi vizuális hangulat teszi teljessé.

A Magyar Zene Háza Hangdóm terében egyedi, erre az alkalomra készített installációk várják a látogatókat, amit az EJTECH csapata szállít a látogatóknak, akik már Berlin és Tokió múzeumait is egyedivé varázsolták.

Az aktuális trendek iránt érdeklődők a kétnapos Manage it yourself! kerekasztal-sorozat keretein belül vehetnek részt Antal Levente (lo-fi kiadó), Biczó Andrea (Budapest Park) és Fehér Gábor (Bohemian Betyars) előadásain. Az első napon a zeneipar elmúlt 2 évéről, az online események térhódításáról és modern menedzsment kérdésekről beszélgetnek, a második napon pedig hangok felépülésén keresztül a sound designról fognak értekezni.

Az Intermezzo Fesztivál részletes programja itt található.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk