YouTube Szuperköszönetek minden arra alkalmas csatornán

Mostantól minden, a YouTube partnerprogramban részt vevő tartalomgyártó számára elérhető a tavaly nyár óta tesztelt Szuperköszönet (Superthanks) funkció. A YouTube szerint ennek eredményeképp 68 ország több millió alkotója jut ezzel extra bevételszerzési lehetőséghez.

Az eszköz segítségével a nézők kiválaszthatnak egy szimpatikus összeget négyszáztól tízezer forintig, amellyel az alkotó munkáját támogathatják, afféle borravalóként. Ilyenkor a kiválasztott összeg adományozása után megjelenik egy speciális animáció, illetve az néző egy kiemelt kommentet is hagyhat a kommentszekcióban. A Szuperköszönet nemcsak a bevételszerzés, hanem a kommunikáció miatt is lényeges eszköz a felületen. Segítségével a tartalomgyártóknak lehetőségük van kiemelten megköszönni a támogatást, valamint időt szánni egy-egy lelkes rajongóra, illetve azt is szűrni, milyen tartalomtípusok aratják a legnagyobb sikert a csatornájukon.

A funkciót a YouTube Studio Bevételszerzés menüpontjában tudod aktiválni, ha már rendelkezel 1000 feliratkozóval, 4000 nyilvános megtekintési órával, illetve ha eleget teszel a YouTube közösségi irányelveinek, és ha be van állítva a kétlépcsős azonosítás a fiókodon. Az Szuperköszönetek használatáról és az így szerzett bevétellel kapcsolatos kimutatásokról itt találsz bővebb információt.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Audiópartnerünk