Hirdetés

You Don’t See Me – Premieren a The Other Left utolsó angol dala

Lángoló Premier

A The Other Left története 2016 novemberében kezdődött, mikor négy fiatal egy Facebook-hirdetésre reagálva összegyűlt a Dürer Kert egyik próbatermében. A kaliforniai punkzene szeretetén kívül nem volt köztük semmiféle közös szál, teljesen ismeretlenek voltak egymásnak.

Hirdetés

Az évek alatt négy ismeretlenből négy barát és egy zenekar lett, amelynek megkoronázásaként 2019-ben egy házi studióban rögzítették első nagylemezüket az Entertain Yourself-et. A korongon a számok többsége angol nyelven van, de 1-2 magyar nyelvű dal is megtalálható rajta. Zeneileg magukat panel-punkként definiálják, ami a pop-rock, pop-punk, alternatív, hard-rock, indie-rock egyvelegeként lehetne leírni.

Idén a karaténidőszak alatt kiadtak egy single-t Túl vagy a nehezén címmel, amit régebbről maradt studiófelvételekből raktak össze, a karatén szabályait betartva szinte home office-ban megalkotva a projektet. A dal egyfajta buzdításként szolgált a közönség felé, hogy elhiggyék, hamarosan újra visszaáll a rend a világban. Most pedig itt az új dal, a You Don’t See Me:

Az eddigi szerzeményeinktől eltérve teljesen más hangzásvilág jellemzi a dalt. Előtérbe került a melankolikus zongora, a gitárok háttérbe szorultak, most nem hangoskodnak úgy, ahogy korábban. A You Don’t See Me a belső elmélkedésről, útkeresésről, kétségbeesésről, lemondásról, az emberi lét sztoikus állapotáról szól, vagyis a social detoxról. Ilyen állapotban gyakran nosztalgiázik az ember, ami nem éppen a legjobb módja a “gyógyulásnak”, hiszen legtöbbször olyan emlékek kerülnek elő ilyenkor, amelyek traumaként örökként megmaradtak bennünk. Ezt a tematikát követi a dal, illetve a klip is. Bajári Balázs rendezésében láthatjátok a The Other Left szerintünk utolsó angol szerzeményű dalát, a You Don’t See Me-t.

Itt a klip:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,784KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk