Hirdetés

You Can’t Save Me – Premieren az Omega Diatribe új videója

Lángoló Premier

Az extrém groove metalt játszó Omega Diatribe a nagy sikerű Parallel klipje után ezúttal a tavaly megjelent Metanoia címet viselő, negyedik lemezük indító dalához, a You Can’t Save Me című számhoz forgatott új videót, amit alább láthattok. A dal érdekessége, hogy ezúttal már az év elején a zenekarhoz csatlakozó Szabó Dániel (ex Ektomorf/Bloody Roots) dobjátéka hallható a dalnak egy újrakevert változatában, ami az 515 Studióban nyerte el végleges formáját a gitáros, Hájer Gergő kezei alatt. A klippremiert követően a zenekar a MONYO Landben zárja a nyarat augusztus 20-án a Lazarvs társaságában, majd a pandémia függvényében egy 18 állomásos turné veszi kezdetét szeptembertől, ami összesen hat országot fog érinteni (turnéplakát a klip alatt).

Az új videót ezúttal is Tarczi Tamás rendezte és Brautigam Bertold fényképezte, a Thornfields Production gondozásában. Tarczi Tamás:

“Már a tavalyi együttműködést is nagyon eredményesnek éreztem, a zenekarral gördülékeny a közös munka, segítőkészek, vakon bíznak a vízióimban, és egészében véve kifejezetten megbízható csapat. A mostani klip cselekményének kidolgozása elég rendhagyó módon zajlott, hiszen a történethez választottunk tracket. A zenekar a jelenleg is fejlesztés alatt álló forgatókönyvem nyitó jelenetét szerette volna viszont látni az új videójukban. A ‘You Can’t Save Me’ címet viselő dallal kapcsolatban éreztük, hogy leginkább rezonál a cselekményre, mert a tehetetlenség itt is központi téma. A bemutatott világot az erdélyi külső és belső utazásaim inspirálták, amit reményeim szerint egyszer film formájában is a világ elé tárhatok.”

Hájer Gergő dalszerző-gitáros:

“A Parallel klip forgatásra után világossá vált számunkra, hogy határozatlan ideig összekötjük a zenekar videós tevékenységeit a Thornfields Productionnel, hiszen meglehetősen jól működik a kémia közöttünk, ezért nyugodt szívvel rá merjük bízni magunkat Tomira, mert pontosan tudja, hogy mit szeretnénk látni a projekt végén a vásznon és mi az, ami jól áll a zenénknek. A spiritualitás a kezdetek óta fontos eleme a zenénknek, amit Tomi embertelen jól ábrázol a képernyőn a zenénken keresztül.”

Szathmáry Ákos basszusgitáros:

“Rettenetesen izgalmas és látványos volt már a háromnapos forgatás is. Milánt elásni és a fejét felgyújtani csodálatos érzéseket keltett bennünk. A táncosok meg annyira eszméletlen jól nyomták, hogy azóta is tátott szájjal közlekedem. Már csak miattuk is megéri megnézni a videót, ha valakinek stílusidegen a zene.”

A videó:

A turnéplakát:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,330KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk