Hirdetés
Hirdetés

Yonderboi követi Ákos példáját

yonderboi_passive_control_press_photo_01.jpgMindössze három nyári fesztiválon, Ákoshoz hasonlóan a Volton, a Balaton Soundon és a jubileumi Szigeten lesz idén nyáron látható és hallható Yonderboi, aki egyébként nem tervezett fellépést az idei évben, háromállomásos turnéja kizárólag a fesztiválszervezők rábeszélésének köszönhető. Magához képest táncos fellépéseket tervez, ezért is választotta a koncerteknek a Yonderboi In-House fedőnevet.

A Splendid Isolation turné utolsó hivatalos koncertje 2007 őszén volt egy holland fesztiválon, és azóta, néhány exkluzív DJ fellépéstől eltekintve Yonderboi nem lépett színpadra, így öt év után lesz látható ismét élőben, ami már csak azért is időszerűnek tűnik, hiszen Passive Control címmel tavaly jelentette meg harmadik albumát.

A nemrég Fonogram-díjjal jutalmazott zenész 2012-ben kizárólag három fesztiválon, elsőként a soproni Volton, majd a zamárdi Balaton Soundon, végül a jubileumi Szigeten lép színpadra, mindenhol főidőben.

“Fontos megjegyezni, hogy a szervezők kitartó megkereséseinek és jó rábeszélő készségének nagyban köszönhető, hogy egyáltalán lesz most színpadi produkcióm. Már javában tartanak az előkészületek, jó ideje ez van a fontossági listám élén. Rengeteg dolgot kell még addig megcsinálni: jó pár dalt tervezek átalakítani és a show vizuális részét is ki kell még dolgozni ezalatt az idő alatt” – nyilatkozta Younderboi, aki azt is elmondta, olyan műsorral készül, ami az eddigi munkásságát átfogja, ugyanakkor új oldalról közelíti meg azt. “Ezúttal a tánczene irányába viszem el a dolgot, most ez izgat a legjobban. Persze nem kell igazi “ereszd el a hajam” partira gondolni, de magamhoz képest táncos műsor lesz várható. Ezért is lett a turné fedőneve Yonderboi In-House”.

Kommentek

[gs-fb-comments]
37,441KedvelőTetszik
2,928KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló