Hirdetés

Yetteles vagy? Új nevet kapott a Telenor

A Telenor Magyarország Zrt. március 1-jétől Yettel Magyarország Zrt., röviden Yettel néven folytatja működését. Aki eddig a Telenor előfizetője volt, annak szinte minden változatlan marad. Azért csak szinte, mert hamarosan a MyTelenor alkalmazást felváltja a Yettel alkalmazás, de a számuk, az előfizetésük adatai, a díjak és minden más változatkan marad, SIM-kártyát sem kell cserélni.

A leglátványosabb különbség az új néven túl az új színkombináció lesz. Az eddigi telenoros kéket egy lime- és egy sötétebb kék, úgynevezett tengerészkék kombináció váltja.

A névváltásról már régóta lehetett tudni, ugyanis mikor 2018-ban a cseh PPF-csoport felvásárolta a magyar mellett a szerb, bolgár és montenegrói leányvállalatokat, a Telenor kikötötte, hogy nevet kell változtatniuk ezekben az országokban. 2021 decemberében pedig az is kiderült, hogy a név egységes lesz a magyar, szerb és bolgár piacon, hogy a márka megjelenése is megújul, és hogy a cseh és szlovák piacon O2 néven folytatják. Voltak is már korábban olyan pletykák, hogy a Telenor új neve Laa lesz, de felmerült néhány hírben az is, hogy újra Pannon lesz. Senkinek nem lett igaza, ugyanis az új név Yettel, a kreatív anyagokon ráadásul ponttal a végén.

Annyit tudni, hogy március után derülnek ki részletek a Yettel új szellemiségéről és újdonságairól. Akinek még maradtak ezzel kapcsolatban kérdései, azokra itt kereshet választ.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,605KedvelőTetszik
2,965KövetőKövetés
1,330FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk