Hirdetés

Xzibit megpimpeli Budapestet

A nagy pimpmester, Xzibit június 6-án a Syma csarnokban vagy bulit csinál, vagy haknizik. Még magunk sem tudjuk, de az biztos, hogy a detroiti illetőségű rapper talán soha nem volt a csúcson, de legalább eldurrantott egy-két jó számot.

Már három albumon túlvolt Xzibit, amikor 1999 körényékén a nagy nyugati dióval, Snoop Doggal és Dr. Dre-vel elkészítette albumát. És mivel ők igazán tudják, mi kell a népnek. Az X óriási siker lett, volt erőszakos basszus, csúnyán néző Xzibit, meg egy Snoop Dogg rapbetét. Máig játsszák a siófoki éjszakai bulikban, ami a siker biztos jele.

El kell mondanunk, hogy gyakran bontja ki klipekben a haját, és az nem áll jól neki, de a koncerten be lesz kötve. Nagy reményeink nincsenek, mivel ez a koncert egy autótunnig kiállítás egy pontja lesz csak, így erősen a haknira készülünk.

Mit kell feltétlenül ismerni tőle? Get your walk on, a Front2Back vagy a Multiply című dalokat legalább. Mit sem bizonyítanak jobban ezek a számok, mint azt, hogy egy igazán közepes rapperrel van dolgunk, aki nagyon bele tud nyulni, ha kellően kemény a basszus.

Xzibit igazi médiaarc lett: olyan remek filmekben szerepelt, mint a xXx 2., a Kisiklottak, a 8 mérföld, de még a Pirosszka című filmben is feltűnt szinkronszínészként. Még sem ez az igazán fontos, hanem a Pimp My Ride című műsora az MTV-n. Behoznak egy autót, a csapat meg feltunningolja, ugye, és ebben Xzibitre esik a tréfás műsorvezető szerepe.

Twitteren nyomon lehet követni, mi történik Xzibittel a koncertig, mert valami van a teleofnjával meg az xboxával is, és nagyon izgul, hogy milyen Budapest!

Kommentek

Film készül B.B. King életéből, Bunk Moreland játssza majd a főszerepet

A film nem öleli fel a legenda teljes életét, inkább a fiatal zenész Michael Zanetishez köthető kapcsolatát mutatja be.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Jön az Iron Maiden Budapestre

A magyar főváros is bekerült az Iron Maiden Legacy Of The Beast turnéjának utolsó szakaszába.

Koncertekkel teli szállodaként és zenei inkubátorházként működő központ épül Amerikában

A Universal Music Group szállodájában akár a szoba erkélyéről lehet nézni a koncerteket.

Magyarországon is elérhető lesz a black metálosok álomtelefonja

Az utóbbi idők egyik, ha nem a legizgalmasabb koncepciójával állt elő az LG.

A modern katonadalok az internet szürreális bugyrába visznek

A cél minden országban ugyanaz, vagyis a háborút úgy beállítani, mintha az egy hazafias, csodálatos dolog lenne.