Hirdetés

Wolves – Premieren a Mhorai új dala

Lángoló Premier

A Mhorai zenekart 2021-ben alapította Köteles Máté gitáros és Floszmann Gergő énekes. Korábban ők ketten az Unmuting Absolution soraiban zenéltek együtt, azonban 2020 második felében úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. Ekkor alapították meg az akkor még kizárólag studio projectként működő zenekart. Zenei ötleteiket olyan zenekarok inspirálták leginkább, mint A Fit For An Autopsy, Thy Art Is Murder vagy az As I Lay Dying. Céljuk az volt, hogy ebben a modern death/deathcore stílusban alkossanak olyan dalokat, amelyek letisztultak és kiforrott zeneiséggel rendelkeznek, de megállják a helyüket a nemzetközi underground szcénában is.

Első daluk 2021 januárjában Liberation címmel jelent meg. Ezt követte rögtön februárban a Plain River. Ekkor már látszott, hogy több zenei ötlet halmozódik fel egy néhány dalos stúdióprojektnél, a fő cél egy nagylemez kiadása és a zenekar további tagjainak megkeresése lett.

Év elején, az első két dal megjelenése után csatlakozott a duóhoz Gáspár Tamás basszusgitáron. Ezzel párhuzamosan a zenekar a nyíregyházi Nygmalionnal készített közös dalt Chert címmel, amely bő egy hónapja jelent meg. Ekkor már gőzerővel keresték a dobosukat az ismerősi körben és hirdetések útján is, majd nem egész egy hónapja csatlakozott a zenekarhoz a veszprémi Magvasi Bence a ritmusszekció vezéreként (ő a nyitóképen még nem szerepel). Ez a felállás mutatja most be a Wolves című dalt:

Jelenleg egyébként a szeptember 26-án a Metal.hu kiadó színeiben megjelenő 10+1 számos nagylemez keverési munkálatai folynak. A lemez dalait és a szövegeket Köteles Máté és Floszmann Gergő írták, a bónuszdal kivételével, amely egy meglepetés feldolgozás lesz. A lemez elérhető lesz fizikai és digitális formában is, továbbá hamarosan érkezik az előrendelési lehetőség egy támogatói csomaggal együtt. A zenekar a napokban megkezdi az élő hangszeres próbákat, ezzel a felkészülést az őszi koncertszezonra. Első koncertjük, mely egyben a lemezbemutató, 2021 októberében várható, a részletekkel pedig hamarosan jelentkeznek.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
849FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk