Hirdetés
Hirdetés

Witchrot – Minden idők második legjobb zenekarfeloszlató közleménye

witchrot.jpg

Van az a mondás, hogy az igazi rocksztár az első próbán meghal, kis túlzással ezt maxolta ki a kanadai Witchrot legutóbbi sajtóbejelentésében. A stoner / doom / sludge metalban utazó, eddig egy négyszámos EP-t kiadott zenekar a napokban valószínűleg minden idők talán legőszintébb feloszlási nyilatkozatát tette közzé Facebookján. A közleményben nyoma sincs holmi zenei nézeteltéréseknek, közös megegyezésnek, meg hasonló úri huncutságoknak, a frontember Peter Turik szimplán közli a tényeket. Ha a nyilatkozat valódi, elismerően bólogatunk, ha csak médiahack, igazából akkor is, mert nagyon ügyes húzás, hogy magukra irányítsanak némi figyelmet rohanó világunk túltelített zenei piacán.(Fotó: Witchrot Facebook)

A bejelentés így hangzik: 

Annak a szerencsétlen valóságnak okán, hogy a gitárosunk megbaszta a barátnőmet, akivel hét éve voltam együtt, a Witchrot hosszabb távú pihenőre vonul. Mindazonáltal egy másik térben és időben folytatni fogom a zenekart – a bennem érő gyűlöletnek köszönhetően a zene lassan hömpölygő lesz, minden kétséget kizáróan a legpusztítóbb, leggyötrelmesebb dolog, amit valaha csináltam. Köszönöm a támogatást, maradjatok kemények – Peter

A dobosunk is meghalt…

Ehhez sok mindent nem lehet hozzáfűzni, maximum azt, hogy hasonlóan frappáns mondatokat utoljára a kilencvenes évek végén lehetett az Iron Monkey zenekartól, akik – hogy, hogy nem – szintén ebben a stílusban tevékenykedtek, és feloszlásukkor még utoljára jól beolvastak mindenkinek. De erre már csak az olyan iszapszemű öreg ráják emlékezhetnek, akiknek még mond valamit az „I Used To Fuck People Like You In Prison” Records – kb. Ilyen fickókat basztam a sitten Kiadó – neve. Akit érdekelne a zenekar eddig kiadott négy dala, kattintson a videólinkre!

Advertisement
38,980KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló