Hirdetés
Hirdetés

Witch of the Dice – Premieren az új Woodstock Barbie-EP

A Woodstock Barbie már hónapok óta csepegteti Witch of the Dice című EP-jének új dalait és turnédátumokat. Tavasszal lemezbemutató lesz a Mother’s Cake-kel, az első vinyl megjelenésére is készülnek, hazai és külföldi koncertekre mennek.

Első új megjelenésük még tavaly az Yves Krismerrel írt közös dal és klip (a’la Szombath Máté és Cineast) volt, amit a mémek kitekert világa inspirált:

Már idén ezt követte az animációs videó a címadó dalhoz, amit Oláh Dóri készített nekik, akinek a munkáival a Malomfesztviálon ismerkedtek meg először tavaly nyáron:

De Szandra, a zenekar frontemberének kedvencét mindezidáig bújtatták. A Rotten Unicorn egy különleges, pszichedelikus utazás a hosszúra nyúló árnyékok világába, ahol a nap a horizont mögé bukik, és egyre sűrűsödik a sötét. Nem véletlenül tették a kislemez végére.

“Ez a dal személyes nagy kedvencemmé vált! Furcsán ködös, melankólikusan dark-os, különleges hangszerelésű, kelta énekre hasonlító hangulatával, belém vágja a busójáráson az izzó vasvillát, a lemenő nap, vörösesen fénylő sugarai közt”

– meséli Szandra.

A lemez áprilisban érkezik vinylen is, a lemez B oldalára a zenekar korábbi kedvenceit válogatták össze, és már előrendelhető a webshopjukon. A március 23-i lemezbemutató után útra kelnek, dátumok a Facebookon.

fb: https://www.facebook.com/woodstockbarbieband/
in: https://instagram.com/woodstockbarbieband/
YT: https://www.youtube.com/channel/UC45wWcCzHuZgmXk4VFmbjyg
BC: https://woodstockbarbie.bandcamp.com/
stream: https://songwhip.com/woodstock-barbie

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,935KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,640FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók