Új klippel jelentkezett a saját definíciója alapján blues-rock szatírában utazó Pablo and the Escobars. A Where The Sun Goes Down című dalban komoly témát boncolgat a zenekar, a hozzá készült videót pedig itt, a Lángolón nézhetitek meg először.

A zenekar így beszélt a most debütáló kisfilmről:

A klip alapötletét az adta, hogy a külső szemlélők sokszor teljesen mást látnak az életünkből, mint ahogyan az a valóságban történik. A történet párhuzamba állítja a külvilágnak mutatott valóságot a tényleges valósággal, ezen keresztül bemutatva egy nő bántalmazó kapcsolatát. A történetben megjelenő konfliktust egy gyilkosság képei árnyalják tovább, de vajon ki a valódi bűnös?

A Where the sun goes down szövege egy meglehetősen mély témából merít, ezért a képi világ és a sztori is adta magát. Mivel a kapcsolaton belüli erőszak sokszor rejtve marad a külvilág elől, ezért próbáltuk ezt a klipben is érzékeltetni azzal, hogy a cselekmény két szálon fut: az egyik, amikor a kifelé mutatott boldogság jelenik meg, a másik pedig a rejtve maradó agresszió.

A Syndrome Production által készített klip forgatása összesen négy helyszínen zajlott. A szervezési és logisztikai feladatokat a felvételek előkészítése során a zenekar gitárosa, Pablo (Takács Tibor) vállalta magára, de a zenekar rengeteg barátja vett részt az előkészítésben, a helyszín biztosításban, az eszközök beszerzésében, valamint a különböző karakterek megformálásában, amiért ezúton is nagyon hálás nekik a csapat.

A Pablo and the Escobars most sem tétlenkedik, a Where The Sun Goes Down után már egy újabb videón dolgoznak, valamint október második felére elkészül egy öt dalt tartalmazó EP, melynek lemezbemutatóját október 30-án tartják Budapesten, a
Robotban. További információk a zenekar Facebook-oldalán! 

Hirdetés