Hirdetés
Hirdetés

Wes Borland szerint minden igaz, amit Marilyn Mansonról mondanak

Mondjuk az az igazság, hogy Marilyn Manson sem tagad ezekből semmit, csupán azt állítja, hogy minden a másik, tudatánál lévő felnőtt emberrel való közös megegyezésen alapult.

Hirdetés

Wes Borland egyébként szintén azért nyilatkozott, mert a Mansonnal kapcsolatban megszólaló nőket sokan támadják, hazugságokat kiáltva. A Limp Bizkit gitárosa szűk egy évet zenélt Mansonnal még 2008-ban, pont abban az időben, amikor az énekes éppen a botrányt kirobbantó Evan Rachel Wood színésznővel volt kapcsolatban.

Közben megtalálták Trent Reznort is, akik a Marilyn Manson első két lemezét adta ki, illetve volt a producere. Reznor erre reagálva elhatárolódott Mansontól, megemlítve, hogy már 25 éve nincs kapcsolatban vele, és már nagyon régóta köztudott, hogy ő nem szereti Mansont, mint embert. Amit pedig Manson vele kapcsolatban a könyvében ír (ti.: hogy ők ketten egy drogoktól öntudatlan nő vaginájába nyúlkáltak), színtiszta kitaláció, amiért a mai napig nagyon dühös rá.

Ráadásul folyamatosan újabb nők jelentkeztek, hogy Manson szörnyen bánt velük, és mindegyik megerősíti Wood állításait, hozzátéve a maguk történetét.

Eddig egy híresség állt amúgy csak ki Manson mellett, mégpedig volt felesége, Dita von Teese, akivel hét évig voltak kapcsolatban. Von Teese azt írja, hogy ő semmi ilyet nem tapasztalt, amit a többi nő leírt, és ha tapasztalt volna, nem ment volna hozzá hat évnyi kapcsolat után. A válás pedig Manson hűtlensége és drogfüggősége miatt következett be egy év házasság után.

Az egy jó kérdés, hogy ugyan Mansont most az American Gods sorozatból is törölték amellett, hogy a kiadója is dobta, de vajon ez mennyire árt majd a karrierjének? Ugyanis most lényegében az derült ki, hogy Manson nem csak a lemezeken, a színpadon, a klipekben olyan, amilyen, hanem az életben is (Szikora Robi mikor megmondta már), szóval innen nézve az egyik leghitelesebb művész a mainstream könnyűzenében. Az már más kérdés, hogy ezt a hitelességet úgy érte el, hogy más emberek szenvedtek tőle, és egy életre nyomot hagyott bennük.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,985KedvelőTetszik
3,059KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók