Hirdetés

Walls – Premieren Kozmofobe új dala

Új dallal jelentkezik az énekes-dalszerző-producer, Kozmofobe. Ezúttal Walls című műve kerül napirendre, amely ismét egy elektronikus alapokon nyugvó track epikus, szimfónikus elemekkel.

“A ‘Walls’ egy elhidegülés történet. A fizikai közelség és a lelki távolság akkor a legfájdalmasabb, ha egyoldalú és te vagy a rossz oldalon. Ha áttörhetetlen falakba ütközöl. Egyszer azon kapod magad, hogy eltűnik a gyermeki könnyedség az arcodról és a lelked öreg. Egy ilyen esemény kapcsán született meg a ‘Walls’, de mindig van kiút. A nulladik lépés, hogy kiírod magadból.”

A Walls egy sokkal sötétebb, borúlátóbb szám, mint Kozmofobe első megjelenése, amelyet a zord hangzásvilág és a disszonáns akkordok is tükröznek.

A producer más műfajokban is részt vett már énekesnőként. 2016 óta a WindSingers acappella együttes alt énekese és hangszerelője, hangját Dyga Zsombor Couch Surf című filmjének soundtrackjében is hallhattuk. 2009 óta foglalkozik zeneszerzéssel, dalszerzéssel, hangszereléssel és 2019 óta producálással is. 2018-ban a Bartók Béla konzi jazz-ének tanszakán, 2020-ban az imPro School Zenei Producer, majd 2021-ben Zeneszerző képzésein végzett. Jelenleg a Zsüd és iamyank által vezetett imPro School közreműködő partnere.

“Fontos számomra a lelki feldolgozás, a sérülésekkel való szembenézés és feloldás. Sokat áldozok a pszichés egészségem oltárán, ennek egyik formája a zeneszerzés, a dalírás. Szeretném hinni, hogy sokan megyünk keresztül ugyanazokon a küzdelmeken, így az a célom, hogy egy közös terápiás folyamatban vegyünk részt együtt. Én és a hallgató.

A kozmikofóbia a világegyetemtől, csillagos égbolt látványától kiváltott szorongás, rettegés érzése. Ez egy olyan érzés, amelyet egy kicsit talán mindannyian értünk. Hogy aprók vagyunk, elveszettek, vagy jelentéktelenek ebben a hatalmas univerzumban. És ez a magány néha fájdalmas, máskor felszabadító.”

Kozmofobe három debütáló trackkel indít, a Walls a második a sorban. A megjelenések grafikai anyagait az elektropop producer és dalszerző, Zsüd neve fémjelzi.

“Hannával elég sok időt töltünk együtt, nyomon követjük egymás kreatív folyamatait is, és segítünk egymásnak, amiben tudunk. Én rekreációs jelleggel nagyon szeretek festeni, és néhány hónapja vettem egy ipadet, hogy azzal is kísérletezzek a vizuális megjelenítésekkel. A Kozmofobe artwork azért nagyon izgalmas, mert az alapja egy festmény, amit aztán befotóztam és effekteltem – az eredeti kép pedig megtalálható az imPro-ban.”

– mondta Zsüd.

A dal:

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk