Hirdetés

Visszautasította a Spotify vezérének ajánlatát az Arsenal focicsapata

Míg a konkurens cégek sorra azzal kerülnek be a hírekbe, hogy az előfizetéshez plusz költségek nélkül biztosítják a hozzáférést a CD minőségű streameléshez, addig a Spotify első embere az elmúlt napokban azzal foglalkozott, hogy első körben annyi lett a gyerekkori álmának.

Az Arsenal focicsapata ugyanis visszautasította a 718 milliárd forintos (2,5 milliárd dollár) vételi ajánlatát. 

Daniel Ek egy ideje már beszéli, hogy szeretné megvenni az Arsenalt, amit gyerekkora óta imád, de most elege lett abból, hogy sokan azzal támadják, hogy valójában csak a szája nagy, és nem is tett ajánlatot, úgyhogy elpanaszolta, hol tart most az ügylet.

Twitterén arról írt, hogy ő több milliárdos ajánlatot tett mind a tulajdonos Josh Kroenke, mind a bankok számára, és azt a választ kapta, hogy nem kell a pénze. Ek azt mondta, tiszteletben tartja a döntést, viszont továbbra is érdekelné a dolog.

A Sky Sports gyorsan utána is járt a dolognak, így derült ki a 2,5 milliárd dolláros ajánlat. Azért volt igazán komoly kérdés, hogy akkor tett-e ajánlatot vagy csak eljátszadozott a gondolattal, mert a Forbes számításai szerint Ek vagyona 4,8 milliárd dollár, vagyis ennek 60 százalékát képes lett volna odaadni a csapatért. Ennek fényében most még izgalmasabb, hogy az első elutasítás után hajlandó lesz-e még mélyebben a zsebébe nyúlni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

37,330KedvelőTetszik
2,909KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk