Hirdetés

Visszatért a Body Count

Talán vannak, akik még emlékeznek a kilencvenes évek elején induló Body Countra, ami a közmegegyezés szerint gettómetált játszott. Tehette is, hiszen a zenekart csak feketék alkották, ráadásul a vezérük az az Ice T volt, aki közismerten egy O.G. Sőt, az alapító basszusgitáros Moosemant, egy úgynevezett drive-by shootingban lőtték le 2001-ben (autóból, menet közben tüzelve, tipikus gettóleszámolás). Mellesleg másik két eredeti tag (Beatmaster V dobos és D-Roc gitáros) is meghalt közülük, de ők betegségben, így Ice T-n kívül már csak a gitáros Ernie C él az alapítók közül, akik legutóbb 2006-ban adtak életjelet magukról, mint Body Count. Na ők tértek vissza múlt vasárnap, persze nem duóban, hanem kiegészülve élő tagokkal.

A Vans Warped 15 éves fennálását ünneplő partin léptek fel, de csak húsz percet játszottak, amibe egy Slayer-feldolgozás, rengeteg duma és a Cop Killer című (lentebb látható) betiltott slágerük fért csak bele. Az este egyébként még többek között fellépett a NoFX, Katy Perry, a Rise Against, a Bad Religion, vagy a a Pennywise is. Utóbbinak ugye nincs énekese és Téglás Zoltán sem ért még oda helyettesíteni, ezért egy nagy all star jammelésbe fulladt az egész, az este szinte minden fellépőjének segítségével. Az esemény felvették, és Amerikában mozikban is bemutatják, de a neten majd mi is biztos látunk ezt-azt.

Kommentek

Teljes bizonytalanságban tart, majd letaglóz – Ilyen volt a Tudhattad volna sorozat

Az HBO minisorozata tele van fordulatokkal, és végre egy olyan krimi, amiben a a legvégéig lehet találgatni, hogy ki tette. De nem biztos, hogy ez az előnyére válik.

Wanted Podcast #21 // Isten keze – Szily Lászlóval Maradonáról

Itt még csak az argentin zseni, minden idők egyik legnagyobb labdarúgójának hatvanadik születésnapja alkalmából ültek le beszélgetni.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
705FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Veretes hard rock – P. Box-koncertalbum jön ki LP-n, itt egy dal róla

Most először jelenik meg koncertalbum a korai korszakból.

Tomboló gyerekek az YZZO új klipjében

Mindössze egyetlen dal jelent meg korábban az Yzzo-tól, de most itt a második, klippel együtt.

What’s Mine Is Mine – Premieren a The Anahit új dala

Dal a test és a lélek szabadságáról.

Az idő drog – Premieren a colorStar új videója

A colorStar tavaly megjelent új lemeze, a Time is The Drug címadó dala kapott ezúttal látványos szöveges videót.

Érzelmek és küzdelmek – Premieren Debby May bemutatkozó dala

Debby May bemutatkozó dala, a Tell me Vroom Vroom, egy többéves alkotófolyamat első gyümölcse.
Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Az élet kiteljesedése – Meghallgattuk a Makám, a Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák és Guessous Mesi új albumát

Olyan lemezekkel rukkoltak elő, amik önnön létükkel húzzák alá, hogy az élet a költészet tükrében tud igazán kiteljesedni.
02:26:53

Így játszik Alice In Chainst a Metallica, a Korn, a Mastodon, Corey Taylor, a Soundgarden tagjai meg még egy rakás zenész

Idén lett 20 éves a seattle-i Museum Of Pop Culture, illetve idén lett 30 az Alice In Chains első nagylemeze. Nem emiatt, de ilyen...

A Spotifyon hamarosan kiderül, hogy melyik dal honnan nyúlta a témáit

Mesterséges intelligencia mondja majd meg, hogy nem is olyan egyedi az a dal, ahogyan azt a szerzője gondolta.