Hirdetés
Hirdetés

Visszatért Rebecca Black, sőt turnéra is indul

Tíz éve jelent meg a Friday, amivel Rebecca Black berobbant a köztudatba, majd el is tűnt. Vagyis azért néha előjött, mikor valaki egy igazán rossz dalt akart mutatni egy ismerősének.

Illetve egyszer próbálkozott egy sikertelen visszatéréssel, a slágerének tizedik évfordulóján pedig bemutatta annak egy remixét, amiről anno azt írtam, hogy vizuális pánikrohamom lett tőle.

Tíz éve született meg minden idők egyik legrosszabb dala, és most egy borzasztó remix is készült hozzá

Rebecca Black most hat dallal tért vissza, sőt bejelentett egy turnét is 2022-re. A dalok továbbra sem valami összetettek és bonyolultak, a Better In My Memory nem meglepő módon a nosztalgiáról szól, nosztalgikus hangszereléssel, a Personal című dalban van egy csomó popklisé, a Blue lenne a fülledtebb, érzékibb ballada, és a Girlfriend című dallal zárul, valószínűleg ezt szánták slágernek.

Az új lemezzel kapcsolatban azt mondta, hogy az elmúlt tíz évben a saját bizonytalanságát próbálta leküzdeni, és úgy érzi, hogy ez most sikerült. Szerinte tovább tudott lépni a múltján, és most ezzel az új kislemezzel és a turnéval ezt szeretné megünnepelni.

spot_img

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,438KedvelőTetszik
2,929KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk