Hirdetés
Hirdetés

Visszatér Budapestre a Backstreet Boys

2022. november 2-át kell szabaddá tenni azoknak, akik lemaradtak a Backstreet Boys 2019-es budapesti koncertjéről, vagy újra megnéznék, merthogy ekkor tér vissza Magyarországra a DNA című világkörüli turnéjuk.

A jegyvásárlás április 8-án 10 órakor indul a budapesti koncertre, a Live Nation és a Funcode oldalán. Viszont aki igazán elkötelezett rajongó, és a Backstreet Army Fan Club, hivatalos rajongói klub tagja már április 6-tól elővásárlási lehetőséggel élhet, a regisztrált Live Nation tagoknak pedig április 7-én 10 órától indul szintén az elővásárlás.

A jegy jótékony célokat is szolgál

A közlemény azt írja, hogy “az ukrajnai otthonuk elhagyására kényszerült emberek segítése és a példa nélküli szolidaritás támogatása érdekében a Backstreet Boys a 2022-es DNA turné jegyeladásaiból származó bevétel egy részét az UNHCR, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatala számára ajánlja fel. Ez a hozzájárulás segíti a menekülteket és a lakóhelyüket elhagyni kényszerült embereket Ukrajnában, és a szomszédos országokban”.

A zenekar egy új dokusorozatot is megjelentetett, Making Of The DNA Tour címmel, amelyben a rajongók bepillantást nyerhetnek a világkörüli turné kulisszatitkaiba. A részeket a zenekar Youtube-oldalán lehet majd megnézni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,506KedvelőTetszik
2,930KövetőKövetés
1,220FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók