Hirdetés
Hirdetés

Virtuális pécsi séta – Pécs On Stage x Kati Wintermans

Lángoló Premier

A Pécs On Stage videósorozat koncepciója több mint menő. Míg a kamerák forognak, a város zenészei, dj-i, elektronikus zenei producerei élőben játsszák dalaikat Pécs és Baranya kultikus helyszínein. Láthatunk hajnalban rögzített, profi ghetto-funk szettet egy orfűi mólóról (Dj BandiT) vagy virtuóz jazz-funk koncertet (Filc) a Főpályaudvar minden városlakónak ismerős aulájában.

A BETWIXT kollektíva által életre hívott széria a tizennegyedik darabjához érkezett, főszereplője ezúttal az énekes-dalszerző Kati Wintermans, aki lágy ukulelekísérettel adja elő az Under My Skin, a Lonely Traveler és az Out című felvételeket. Teszi mindezt a Malomvölgyi-tó vízén, csónakban ringatózva, a városnak azon a felén, ami korábban volt már hangos metálriffektől és vidám baráti grillezésektől egyaránt.

“Nagyon feltöltő volt a forgatás, a stáb szuperprofi és rugalmas. Nekem kizárólag a dalokra kellett fókuszálni, semmi egyéb zavaró körülmény nem volt, így ki tudtam bontakozni teljesen!”

– mondta a forgatás részleteiről Kati Wintermans. A Pécs On Stage vezette virtuális séta után pedig csapjatok egy valódit, mert ezeket az ismert és kevésbé ismert helyszíneket nem csak a YouTube előtt ülve érdemes felfedezni!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk