Hirdetés
Hirdetés

Vinyl kislemezen is megjelenik Bródy János legutóbbi dala, az Akit a hazája nem szeretett

brody_janos_akit_a_hazaja_nem_szeretett_cover_layout2.jpg

Idén április 13-án, szombaton ismét lesz Record Store Day, ebből az alkalomból fizikai kiadást kap Bródy János tavaly novemberben megjelent dala, az Akit a hazája nem szeretett. A különleges vinyl kislemez B-oldalán a Magyarok közt európai című dal új változata lesz hallható.  

Az idei Record Store Day alkalmából különleges kiadvánnyal jelentkezik a GrundRecords. Bródy János, 2018 novemberében, az online felületeken már megjelent digitális kislemezdala (Akit a hazája nem szeretett) kap fizikai formát, ráadásul nem is akármilyet! Manapság egyre keresettebb formátum a vinyl, ezért egy exkluzív megjelenésű 7”-es, 45-ös fordulatú kislemez kerül a boltok polcaira.

A rendkívül sikeres YouTube-os előmenetelű dal lesz a kislemez A-oldalán, míg a másik oldalon a Magyarok közt európai című dal 2019-es változata kap helyet. Tovább növeli a kislemez exkluzivitását, hogy dalnak ez a verziója semmilyen más formátumon nem lesz elérhető, csak ezen a kislemezen. A gyűjtők legnagyobb örömére kislemez a megszokott csomagolástól eltérően gerinccel rendelkező külső tokba és nyomtatott, a dalszövegeket is tartalmazó belső tasakba helyezve lát napvilágot, korlátozott példányszámban. A kiadványt április 14-én déltől a Budapesti Lemezbörzén is meg lehet vásárolni, ahol Bródy János dedikálni is fog.

A dalban közreműködött: Bródy János – gitár, ének, Kirschner Péter – gitárok, dob, dobprogram, ütőshangszerek, szintetizátor, vokál, Winterverber Csaba – basszusgitár, Prommer Patrik – dob, Szász Szabolcs – tangóharmonika, Roszik Hella – hegedű, vokál, Bakos Zita – zongora, vokál, Baka Rebeka – vokál.

További információk a Bródy János és a GrundRecords oldalán. 

 brody_janos_akit_a_hazaja_nem_szeretett_cover_2000.jpg

Advertisement
39,009KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló